tarlusal, pko

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
pkoyum. doktor gün aşirı ilişki önerdi.adet olamadıgım zamanlar ıcınde adet söktürücü tarlusal almamı söyledi. şimdi diyelim yeni oluşan bi gebelik var ,ilişki adet olmam gereken günden 2 gün önce oldu gebe kaldim. gebelik de daha 1 haftalık kanda cıkmıyo. yok diye gttim tarlusal aldim. nolcak. zararlı degil mi kızlar?

Benim doktorum hiç bi zaman adet söktürücü vermedi bana birde doktorun bu şekilde adet olmadığında tarlusal al demesi de çok saçma dediğin gibi ya gebe kalırsan ya geç döllenme olursa geç öğrenirsen bende pkoluyum 1.5 sene sonra gebe kaldım doğum kontrol hapları coknkullandim ve çok pişmanım ben elma sirkesi ile gebe kaldım 3 ay kullandım adetim 28 günde bir olmaya başladı 3. Ay da gebe kaldım çok şükür

Tarlusal zararlı ve bebekte kalıcı hasar bırakıyor diye biliyorum. Alternatif tiptan faydalanın. Süt ve Maydonoz gebelik için çok etkili.

kızlar doktorumla konuştum. tarlusal almadım. duphaston al o zaman dedi. ya bi dr bunu neden düşünemez de riske atar ki?

elma sirkesinin dogalıni mı kullandın canım
Evet organik elma sirkesi hatta elmanın bile organik olması gerekiyor ben köylülerden almıştım canım çok şükür oldu pko ya gerçekten faydası varmış benim doktorum da söyledi sirke suyu içip gittiğimde kistlerin erimiş normale dönmüşsün dedi bende sirke suyu içiyorum dedim oda çok faydalı pko için dedi

merhaba,
sirkeyi suya karıştırıp mı kullanıyorsun peki? ben inofolic kombi kullanıyorum bir de hayıt suyu içmeye başladım, hormonları düzenlediğini duydum. hepsini kullanmak zararlı olmaz mı ki kafam karışık :s

Inofolic bende kullanmıştım hayıt suyuda kullandım 2 3 ay ama bende etkisi olmadi canım evet sirkeyi suya karıştırıp içiyorum bunu yaparken sadece glikojen diye bi şeker ilacı kullanıyordum bide troid ilacı başka ilaç kullanmadım hiç yaninda

Cnm yeni hamilelikte olsa adet olmuyosunki hamilelik basladiysa bende pkoyum hamileyim

sirkeyi nasıl içiyodun canım suyla oranı neydi?

Ilk adet olduğumdan beri ben de pkoluyum.
Sürekli söktürücü ile ya da doğum kontrol ile adet oluyordum.
Kilo kontrolü sürekli başımın derdiydi.
Evlendim 2 ay önce ve ilk haftadan hamile kalmışım.
Ben de önce bi test yaptım negatif çıktı ttarlusal içtimsonra baktım hala hasta olmadım. Bi test daha aldım bu sefer pozitif çıktı.
Bugünde doktora gittim nerdeyse 8 haftalık hamileyim.
Tamamen Allahın kudreti ben de şaşkınlık içindeyim.
Doktor söktürücüden bişey olmazz dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…