Merhaba bende de pko var ama adetim duzenliydi bu ay 15 gün geçti test yaptım negatif. Ama Catlicak gibiyim tarlusal içsem mi bekarken ictigimde geliyodu adetim hemen önceden reçetesiz aliniyodu şimdi alinmiyo mu
Slm adet kaç gün geçti test yapmışmıydın tarlusal kullanmak için sorma nedenime gelince benimde adetim 9 gün geçti geçmeden bi kaç gün önce ovülasyon testi yaptım acaba gebelik var mı gibisine hani ovülasyon testinde kimisi gebelik öğreniyor ya meraktan bende yaptım her neyse adetimin geçiktiği 7 Ci günü gene ben ovülasyon testi yaptım ve sonuç pozitif bu ay geç yumurtladığım için adetim geçikti demek ki yani yumurtladığımı fark ettim ve ağrımda oldu bugün adetim geçeli 9 gün oldu doktora gittim ultrason ile baktı küçük bi kisttin var dedi gebelik testi kan tahlili istedi verdim ve sonuç negatif 0.32 çıktı tarlusal verdi bende içip içmemekte tereddütte kaldım Cumartesi günü yumurtlama oldu acaba gebelik oluşur mu diyorum geç yumurtlama olduğu için tarlusal içersem gebelik oluşcağı varsa bile oluşmazsa diye kuşkuda kaldım açıkcası