Tarlusal bende kullandım 10gün içinde mutlaka adet olması gerekiyor olmadı test yaptır bende pcos luydum 12.gün geldi bende adet bunu reçetesiz hiç bir doktor vermiyor düşük yapmak için çok insan bu ilacı içmiş benm Adetimin dahada bozulmasına sebeb oldu bir daha Aslan içmemÖncelikle herkese merhaba
Adet düzensizliğimden dolayı doktora gittiğimde pcos oldugumu öğrendim adetimin sökmesi için doktorum tarlusal verdi bugun 10 gün oldu hala adetim sökmedi sitede tarlusal kullanarak hamile kalan çok kişiye rastladım böyle birşey olabilirmi bilmiyorum ama hamile kalmayıpta benim gibi günler gecmesine ragmen adet olamayan ve nedenini bilen varmı bana yardımcı olabilirseniz seviniri...
kesinlikleyaa benimde baya kasık agrım oldu ama 13 gün sonra regl oldum hatta olmuyorum diye doktora gittim doktor başka ılac vermişti onu kullanmaya başladım ıkıncı gunu söktü ben bu ilactan hiçbişey anlamadm. yaa iyiki doktoru dinleyıp kurtaj olmamışssınız..
Ben çok önceden 20 gün olmadığımı biliyorum bu mevsim sitres üzüntü yorgunluk herşey etkiliyor.Piko varmıy dı?Öncelikle herkese merhaba
Adet düzensizliğimden dolayı doktora gittiğimde pcos oldugumu öğrendim adetimin sökmesi için doktorum tarlusal verdi bugun 10 gün oldu hala adetim sökmedi sitede tarlusal kullanarak hamile kalan çok kişiye rastladım böyle birşey olabilirmi bilmiyorum ama hamile kalmayıpta benim gibi günler gecmesine ragmen adet olamayan ve nedenini bilen varmı bana yardımcı olabilirseniz seviniri...
canım bende kullandım bitmişti adet olmamıştım meğer o ara hamile kalmışım bilememiştim. Bir 10 gün falan bekle baktın ki olmadın test yap canımBende suan aynı durumu yaşıyorum sanırım , bekarken tarlusal kullanmıştım kullanırken adet olmuştum .Şimdi bitti iki gün oldu ama olamadım üstüne çok şiddetli kasık ağrım var
Ben 10 günüm dolunca gidin koşa koşa test alim en iyisi :) cevapladıgınz için teşekkür ederim darısı başıma :)canım bende kullandım bitmişti adet olmamıştım meğer o ara hamile kalmışım bilememiştim. Bir 10 gün falan bekle baktın ki olmadın test yap canım
Ne değişik doktorlar var ya bende hamile olduğumu bilmeden bu ilacı kullandım . Doktora sorduğumda hiç bişey olmaz demiştimerhaba bende kan testi yaptırıp negatif sonuc alarak tarlusal içenlerdenizm ilaç bittikten sonra adet olamadım ve kasık ağrılarım artmıştı aradan zaman geçince idrar testi yaptım ve pozitif ancak şu da var kontrol amaçlı gittiğim ilk hekim tarlusal kullanırken hamileymişssin ve bu hap bebeğe zarar vermiştir kürtaj yapalım diyerek 9ayımın burnundan gelmesine sebep oldu çok şükür çocuğum 3 yaşında ve hiç bi sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?