- 20 Mart 2013
- 80
- 21
- 98
- Konu Sahibi ccANSINSEnn
Kızlar deneyimlerinizi ihtiyacım var adet olabilmek için hap kullanırken idrarda ki sonuç resimde sizce gebelik varmıdır şaşırdım kaldım varsa bu hapın yan etkisi varmidir kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görsel yüklenmemişKızlar deneyimlerinizi ihtiyacım var adet olabilmek için hap kullanırken idrarda ki sonuç resimde sizce gebelik varmıdır şaşırdım kaldım varsa bu hapın yan etkisi varmidir kizlar
Foto yok ama yuklenmeidKızlar deneyimlerinizi ihtiyacım var adet olabilmek için hap kullanırken idrarda ki sonuç resimde sizce gebelik varmıdır şaşırdım kaldım varsa bu hapın yan etkisi varmidir kizlar
Canım sen tarlusalı kullandıktan kaç gun snra hamile oldugunu öğrendin ve ne gibi belirtilerin Vrdı ??Yani tarlusal kullanıp adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim.Olabiliyor yani....Bu arada görüntü yüklenmemiş.
GÜNAYDIN,ilaç hepsi bitti 1 hafta içinde olursun dedi olmayınca anladım.testte silik çıktı ,halsizdim çok uyuklamaya başladım,kabız oldum afedersin gaz çok oldu ,batmalarım derken öyle öğrendim.Canım sen tarlusalı kullandıktan kaç gun snra hamile oldugunu öğrendin ve ne gibi belirtilerin Vrdı ??
Canım bende kullandım kutu bitti bugun yanlış değilsem 4.gun hala olmadm ve söylediğin belirtiler bndede var.GÜNAYDIN,ilaç hepsi bitti 1 hafta içinde olursun dedi olmayınca anladım.testte silik çıktı ,halsizdim çok uyuklamaya başladım,kabız oldum afedersin gaz çok oldu ,batmalarım derken öyle öğrendim.
Canım bende kullandım kutu bitti bugun yanlış değilsem 4.gun hala olmadm ve söylediğin belirtiler bndede var.
Kasık agrısı ve batma
Göğüs hassasiyeti
Gunduzleri üşüme geceleri sıcak basması.
3 gundr bas agrısı oluyor. Ve hafif miğde yanması. Ama dün ovulasyon testi yaptm negatif çıktı. Birde bi ara yıne kullanmıstım tarlusal kutu bitmeden adet olmstm. Şimdi ben bir hafta bekleyip snra mı test yapıyım sence ?
Yani bende silik çıkmıtı adete 7 gün kala.
bİRDE bende ayak buz gibi olmuştu titremede vardı lk zamanlar
yANİ ben sabah ilk idrarla tekrar denerdim.
Bence deneyin...
Eczaneden alın bir test 5 tl lik
Bnmde ayaklarım buz gibi ve gunduzleri çok üşüyorum. Biraz bekliycem eger olmazsam snra yapcam canm inşallah vardr![]()
Ne bitince canjm tarlusal mı ? Tarlusal 4 gun oldu biteliInşallah yap bitince 15 gün sonra testi yaparsın
Allah gönlüne göre vrsin
Ne bitince canjm tarlusal mı ? Tarlusal 4 gun oldu biteliama hala adet olmadım. Bekliyorum. Hayırlsı Allahtan
Hım tamam canım. 10 gun daha var yaniHap bitince 15 gün say. Daha 4 gün erken
3 gun sonra kullandin. Belirti olmadigindan test yapmistim vee hamileymisimCanım sen tarlusalı kullandıktan kaç gun snra hamile oldugunu öğrendin ve ne gibi belirtilerin Vrdı ??
Amin canım sağlıkla kucagına alırsn inşallah :)Kizlar on bes gundur muallakda yasiyorum ekim 2 de idarada cizgi cikti 3 ekim kandaki deger 50 4 ekim 78 5 ekimde 129 cikdi en son ekim 11 de kan degerim 3900 da cikti ve bugun verdigim kan degerim 14900 kese gorundu 5+2dedi doktor ama ben sok rabbimisteyen herkeze nasip etsin insallah
Ins cnm en yakin zamanda sendende guzel haberler duyariz insallahAmin canım sağlıkla kucagına alırsn inşallah :)