- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 73
- 28
- Konu Sahibi Eliftugceyilnaz133
-
İlaç biter bitmez adet olacaksın diye bişey yok stres yapma. Bu tarz ilaçlar hormon dengelerini değiştirebilir. Hiç kullanmadım Bi keresinde kullanmak istemiştim doktorumu arayıp sorduğum da kullanma daha çok erteleyebilir demiştiArkadaşlar 28 Ekim'de adet olmam gerekiyordu almadım idrar testlerinde hep negatif doktora gittiğimde kanda negatif fakat kirs olduğunu ve kendi kendine eritecegini söyledi tarlusal ilaç verdi ilacın bugün bitti ama hala adet olmadım
Anladım canım tsklerİlaç biter bitmez adet olacaksın diye bişey yok stres yapma. Bu tarz ilaçlar hormon dengelerini değiştirebilir. Hiç kullanmadım Bi keresinde kullanmak istemiştim doktorumu arayıp sorduğum da kullanma daha çok erteleyebilir demişti
Rica ederim sen stres yapma yaptıkça daha çok gecikiyor kendimden biliyorum. Gebe olmadığına eminsen bitki çayı iç iyi gelirAnladım canım tskler
Aynn dogrudur yapıyorum stres kasıklarımda ağrı bugün hasta olacağım diyorum ama yokRica ederim sen stres yapma yaptıkça daha çok gecikiyor kendimden biliyorum. Gebe olmadığına eminsen bitki çayı iç iyi gelir
Hiç kafaya takma başka şeylerle uğraş olmayadabilirsin bazen üşütüyorz grip oluyoruz Bi sürü şey olabilirAynn dogrudur yapıyorum stres kasıklarımda ağrı bugün hasta olacağım diyorum ama yok
Bende de kistler vardı evlenmeden önce bazen hiç adet olmazdım sonra zamanla düzenli olmaya başladım önemli olan stres yapmamakBende kirs varmış doktor ondan adet geç olmuş olabilir dedi nasirsam o ama bn ilaç kullanınca hemn olacağım diye bekliyordum öğrendim ki ilaç bittikten sonra oluyormussum
Merhaba regl oldunuzmu benimde pazar bitti ilacım hala olmadimArkadaşlar 28 Ekim'de adet olmam gerekiyordu almadım idrar testlerinde hep negatif doktora gittiğimde kanda negatif fakat kirs olduğunu ve kendi kendine eritecegini söyledi tarlusal ilaç verdi ilacın bugün bitti ama hala adet olmadım
Hayir cnm hala olmadım 4 . Gün bugunMerhaba regl oldunuzmu benimde pazar bitti ilacım hala olmadim
Kirs mi var sizdedeMerhaba regl oldunuzmu benimde pazar bitti ilacım hala olmadim
Bende soğan suyu yaptım 24 ekimde regl olmam gerekiyordu hala olmadım çok pişmanım içtiğimeHayir cnm hala olmadım 4 . Gün bugun
Hayır tüp bebek öncesi rahîm temizlensinndiye yaptım yapmaz olaydım tedavim olmuyo regl olamadığım içinKirs mi var sizdede
Hadi ya o mu geciktiriyo kiHayır tüp bebek öncesi rahîm temizlensinndiye yaptım yapmaz olaydım tedavim olmuyo regl olamadığım için
15 gun yaptim ben dokundu bana demekki bazilarinda gecikme yapıyomuşHadi ya o mu geciktiriyo ki
Selam regl oldunuzmuHayir cnm hala olmadım 4 . Gün bugun
Evt cnm sonunda oldumSelam regl oldunuzmu
Merhaba ben de bir hafta geciktim , gebelik testi negatif çıktı . Sağ kaşığımda kist varmış , tarlusal verdi. Yarın 4.gün ilacım bitecek . Bakalım nasıl olacak ? Çok geçmiş olsun .Arkadaşlar 28 Ekim'de adet olmam gerekiyordu almadım idrar testlerinde hep negatif doktora gittiğimde kanda negatif fakat kirs olduğunu ve kendi kendine eritecegini söyledi tarlusal ilaç verdi ilacın bugün bitti ama hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?