- 11 Şubat 2021
- 123
- 33
- 18
- 42
- Konu Sahibi farahfarfarian
-
beklediğiniz için olmuyor stres yapmayın sakinleştirici çaylar vs için rahatlayın gelir o .Merhaba over yetmezliğinden dolayı ilaçla adet oluyorum.Geçtimiz salı tarlusal kullanımım bitti,normalde bittikten 4 gün sonra oluyorum ama bugün ilacın bitişinden itibaren 6 gün geçti,regli olmadım.Böyle bir durum yaşayan var mı?_Hamile değilim_Tarlusaldan önce kan testi yaptırmıştım.En geç ne zaman adet olmalıyım?Doktorum beklememi önerdi ama sizlere de sormak istedim.
Evet stres yaptım açıkcası.Ama gelmemesi de garip geldi.Kullanıp da hiç adet olamayan var mı merak ettim…beklediğiniz için olmuyor stres yapmayın sakinleştirici çaylar vs için rahatlayın gelir o .
Hayırlı olsun inşallah bence yumurtanız daha sağlam tutunmuştur içiniz rahat olsun.Adet sancılarım var ve baş ağrısı yaptı nedense bir an önce olsam da rahatlasam diye düşünüyorum.Tarlusal çok geç getiren Bi ilaç 10 günü buluyor bende kullandım ama hamileyken kullanmışım 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu süreci nasıl geçireceğime dahil hiç fikrim yok
bende kullandım bazen 10 günü buluyor tabi bu durum kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor.Merhaba over yetmezliğinden dolayı ilaçla adet oluyorum.Geçtimiz salı tarlusal kullanımım bitti,normalde bittikten 4 gün sonra oluyorum ama bugün ilacın bitişinden itibaren 6 gün geçti,regli olmadım.Böyle bir durum yaşayan var mı?_Hamile değilim_Tarlusaldan önce kan testi yaptırmıştım.En geç ne zaman adet olmalıyım?Doktorum beklememi önerdi ama sizlere de sormak istedim.
İnanın öyle daraldım ki…Hormonlarım zaten alt üst durumda-iyice stres oldum…İlaçla bile adet olamayacakmışım gibi hissediyorum artık.bende kullandım bazen 10 günü buluyor tabi bu durum kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor
ben estofrem tarlusal ve bir çok hormon ilacını 1 yıl aralıksız yüksek dozlarda aldım intihar etmeyi düşünecek dereceye geldim sizi çok iyi anlıyorum .ama bunu şöyle düşünün hastasınız tedavi oluyorsunuz ilaç kullanınca geçicek.çok geçmiş olsun tekrar.İnanın öyle daraldım ki…Hormonlarım zaten alt üst durumda-iyice stres oldum…İlaçla bile adet olamayacakmışım gibi hissediyorum artık.
bende de hafif yapışıklık var.ama doktorum beklememi istedi.daha önceki kullanımlarımda bittikten 4 gün sonra mutlaka oluyordum-gerçi hepi topu 2 kez kullandım bu ilacı.Daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum-bgn ilaç biteli 1 hafta oldu…bende pco var ilaçsız bende olmuyordum ,tarnusalla gelmiyordu bazen dr başka ilaçlar vermişti bide rahim filmi istemişti yapısıklık varmıs ondan olmuyormusum ,4 aydır düzenli oluyorum çok şükür
canım bence yapısıklıktan oalbilir bende bundan dolayı 1 sene olmadım:)bende de hafif yapışıklık var.ama doktorum beklememi istedi.daha önceki kullanımlarımda bittikten 4 gün sonra mutlaka oluyordum-gerçi hepi topu 2 kez kullandım bu ilacı.Daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum-bgn ilaç biteli 1 hafta oldu…
o masajla cidden başarılı olan var mı?Çok okudum burada ama?Masaj yapin adet masajı tetikler belki
Ben yapıyorum zaman zaman işe yarıyor birşey kaybetmezsiniz bence deneyin sonuç alan çok varo masajla cidden başarılı olan var mı?Çok okudum burada ama?
tarlusal öncesinde kan testi yaptım.negatifti.Dün de kaset test negatifti.prp tedavisi başlayacak bir türlü başlayamıyor bu yüzden…Ben yapıyorum zaman zaman işe yarıyor birşey kaybetmezsiniz bence deneyin sonuç alan çok varhamile olmadığınız dan eminseniz.
Masajı da deneyeyim.Ama pek umutsuzum artık…tarlusal öncesinde kan testi yaptım.negatifti.Dün de kaset test negatifti.prp tedavisi başlayacak bir türlü başlayamıyor bu yüzden…
İnşallah tamamlanır tedaviniz deneyin düzenli olarak.Masajı da deneyeyim.Ama pek umutsuzum artık…
Arkadaşım benim de rezervim düşük ve adetlerim düzenli olurken tuhaf gecikmeler olmaya başladı. Ama 2 aydır hiç umursamıyorum nefes egzersizleri yapıyorum düzenli beslenip bol su içiyorum miktarı az da olsa tam gününde oluyor düzenli egzersiz ve yürüyüş rahim kaslarını harekete geçirir Ebru şallının pilates videoları çok etkiliMasajı da deneyeyim.Ama pek umutsuzum artık…
Bu sene 2 düşük yaşadım.Rezervim oldukça iyiyken şu an ultrasonda bazen yumurta gözükmüyor bazen de 1 gözüküyor.Doktorum bu denli baskılanmanın nedenini bulamıyoruz diyor…zor bir sene geçirdim,erken menopoz durumu oluştu.Ama ilaçla bile adet olamamak…Ne düşüneceğimi bilmiyorum. en son ağustosta kendiliğinden adet oldum.2 aydır da böyle işte bu ay da durum bu.Arkadaşım benim de rezervim düşük ve adetlerim düzenli olurken tuhaf gecikmeler olmaya başladı. Ama 2 aydır hiç umursamıyorum nefes egzersizleri yapıyorum düzenli beslenip bol su içiyorum miktarı az da olsa tam gününde oluyor düzenli egzersiz ve yürüyüş rahim kaslarını harekete geçirir Ebru şallının pilates videoları çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?