Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de tarlusal aldım üstünden 10 gün geçti regl olmadım kan verdim ama negatif.. Bugün ilacın 12. Günü iç çamaşırıma kahverengi leke gelmiş umarım sökülür
arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
Canım ben kist ameliyatından sonra aynı sorunu yaşadım adet gecikmesinden test yaptırdım çıkmadı tarlusal kullandım yine adet görmedim 10 gün yine adet görmedim test yapıldı sonuç negatif ama tabii pozitif çıkanlar da varmış sonra tekrar laç kullandım ve afet gördüm
Canım ben kist ameliyatından sonra aynı sorunu yaşadım adet gecikmesinden test yaptırdım çıkmadı tarlusal kullandım yine adet görmedim 10 gün yine adet görmedim test yapıldı sonuç negatif ama tabii pozitif çıkanlar da varmış sonra tekrar laç kullandım ve afet gördüm