Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam adet oldun mu benimde gelmedibende bebek tedavisi için özele gitti ünlü bi doktor 1 gun gecikme vardi alttan vakti ultorosonla 5 cm kist var ondan gecikme olmuş dedi tarsusal verdi kullandım biteli 4 gun oldu adet gelmedi ve su an çok üşüyorum ve tuvalete gidiyorum sizce nedir sebep adet oldumu 2 günü gelcen dedi hormon testi için benim gelmedi sizce gelicek mi gebelik mi oluyor ara ara kadınlarında sabahları ağrı oluyor 1 dk falan geciyor ha geldi diyorum yok alıntı da oldu iki defa arada alt belim agriyor lutfen bilgi verin kafayı yicem
Meri lütfen cevaplar misin bunu yazdıktan sonra geldi mi adetinBende 19 martta kanlekesi gordum khve 21 martta ciktim 31 martta doktra gttim kan testinden bisey cikmadi tarlusal verfi ic adetliykn gl dedi 31 martta basladim icmeye ilac bitti dahada hasta olmadim lutfen gerckten basindan gecen bna cevap versin neden sizce
Glmedi catlatma yaptim tuttu ama kimyasal gebelik gecrdim simdide bi bucuk ay adet gormiyrm 15 gun snra test yapcam tekrar doktorum dedi olmazsam negatf cikarsa ona gore ilac vericekMeri lütfen cevaplar misin bunu yazdıktan sonra geldi mi adetin
Haber verirsin merak ettimGlmedi catlatma yaptim tuttu ama kimyasal gebelik gecrdim simdide bi bucuk ay adet gormiyrm 15 gun snra test yapcam tekrar doktorum dedi olmazsam negatf cikarsa ona gore ilac vericek
Tamm canm 15 gun snra gebelik testi yaptrdgmda ona gore haber ederimHaber verirsin merak ettim
Evet canımIlac biteli 4 gunmu oldu