Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm söktürücü 10 gün içerisinde etkisini gösterir olmazsan kesin hamilesin ve inşallah hamilesindir:)arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
cnm söktürücü 10 gün içerisinde etkisini gösterir olmazsan kesin hamilesin ve inşallah hamilesindir:)
cnm geç döllenmeyse olur yani adete bir iki gün kala döllenme gerçekleşebiliyor hayırlısı hakkımıza kan testini nezaman yaptırdın yinele istersen bu arada söktürücüyü nezaman içtin?İnşallah canım ama ümitli değilim de kan tahlili düşük çıkmıştı birden atmaz herhalde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm geç döllenmeyse olur yani adete bir iki gün kala döllenme gerçekleşebiliyor hayırlısı hakkımıza kan testini nezaman yaptırdın yinele istersen bu arada söktürücüyü nezaman içtin?
cnm 15 gün geçmiş kandan,nerdeyse 10 gün olmuş söktürücüde bence kan testi tekrar yapsan idrar testi yaptınmı hiç...Kan tahlilini 2 haziranda yaptım Adet sökücüyü canım 4 haziranda kullandım günde 3 kere kullandım 8 haziranda bitti hala beklemedeyim
cnm 15 gün geçmiş kandan,nerdeyse 10 gün olmuş söktürücüde bence kan testi tekrar yapsan idrar testi yaptınmı hiç...
cnm seni umutlandırmak istemiyorum ama şubatta benimde 16 gün gecikti şu an neler hissediyorsun az çok anlıyorum ben son güne kadar hep test yaptım tabi bişey yoktu ama internette çok araştırmıştım bu durumda olup adet olanda var sonrasında gebe olanda yani bence kanı tekrarla cesaretim yok dersen mutlaka idrar testi yap ama tabiki streste malesef geciktirebiliyor...eğer adet olursan eskiler gecikmeler için hep rahim gebeliğe hazırlanıyor derlermiş inşallah kalbine göre olur..........Yok canım idrar testi yapmadım açıkçası test yapmaya falan da hiç cesaretim yok ümidim yok açıkçası doktor kontrol ettiğinde yumurtlarım çatlamıştı rahimde bir şey göremedim dedi ama bilmiyorum
cnm seni umutlandırmak istemiyorum ama şubatta benimde 16 gün gecikti şu an neler hissediyorsun az çok anlıyorum ben son güne kadar hep test yaptım tabi bişey yoktu ama internette çok araştırmıştım bu durumda olup adet olanda var sonrasında gebe olanda yani bence kanı tekrarla cesaretim yok dersen mutlaka idrar testi yap ama tabiki streste malesef geciktirebiliyor...eğer adet olursan eskiler gecikmeler için hep rahim gebeliğe hazırlanıyor derlermiş inşallah kalbine göre olur..........
arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
beklemedeyim şu an hayırlısı canım :)Endıselenme hemen ıyıce stres olursun hıc gelmez arkadasım , 2 gun daha bekle 10 günü gecerde hala adet olmamıssan hemen doktor ara , bende sneın gıbıydım cunku olmadım tarlusal kullanıp doktor aradım 10 günü gecerse ara dedı sonra oldum =)
arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
Canim ins istedgn bir sonucalirsin bende adetim gecince kan tahlili yaptirmistim 2.48 cikmisti doktor tarlusal verdi kullandim adet olmayinca yine gittim vajinal ultrason yapti rahmin temiz bise yok dedi yinede kanda bakalim dedi ve hamile ciktim degerim dusuktu sonra zamanla yukseldi ama malesef bos gebelikti ve kurtaj oldum bir ay korundum sonra cok sukur hemen hamile kalim ve suan 6 ayimdayim demek istdgm bu hap hamile kalmayi kolaylastryo ve bebegin tutunmasina faydasi varmis umarim senin bebisinde tutunur
cnm söktürücü 10 gün içerisinde etkisini gösterir olmazsan kesin hamilesin ve inşallah hamilesindir:)
cnm kanaman olduysa adetsindir.... hamile olsan söktürücüde kullansan adet olmazdın tatlımMrb ben bu ayin 16sinda adet olmam gerekiyordu 18nde kan tahlili yaptirdim negatif cikti tarlusal aldim ayni gun aksamina kanamam oldu yinede korkum var acaba hamilelik ihtimalim olabilirmi yada olsaydim kanamam ayni gun gelirmiydi ?
cnm kanaman olduysa adetsindir.... hamile olsan söktürücüde kullansan adet olmazdın tatlım
ay o sezeryanı bilirim Allah kolaylık versin tabi bir süre daha dikkatli ol tabiTeşekkür ederim canim aklima cok takildi korktum yeni dogum yaptim 4 ay oluyo sezeryanla birde icim rahatladi cok saol tatlim :)
ay o sezeryanı bilirim Allah kolaylık versin tabi bir süre daha dikkatli ol tabi