eczacı sadece sabah dedi üstünde de 1 tane yazıyor ama genelde hep sabah akşam demişlerDoktor mu günde bir tane kullanmanızı söyledi? Genelde sabah akşam kullanılır ve ilaç bittikten sonra on gün içinde adet olursunuz.
Goguslerinizdeki ağrı çok rahatsız ediciyse doktorunuza danışın.
hamilelik belirtisi olabilir mi diye şüpheye girdim ama kan testim de hcg 0.2 çıktı ultrasonda da bir şey yoktu acaba hapla mı ilgili dedimAdet olma belirtileri sökülecek demek ki
Enabizdan recetenizi kontrol edin bir. Eczacı yanlışlık yapmış olmasin.eczacı sadece sabah dedi üstünde de 1 tane yazıyor ama genelde hep sabah akşam demişler
nasıl bakabilirim acaba onaEnabizdan recetenizi kontrol edin bir. Eczacı yanlışlık yapmış olmasin.
baktım ama sanırım e nabıza geçmemiş gözükmüyorEnabizdan recetenizi kontrol edin bir. Eczacı yanlışlık yapmış olmasin.
Edevlet şifreniz varsa googledan enabiz aratıp ilgili sayfadan istenen bilgileri girip giriş yapabilirsiniz. Recetelerim bölümünden bakabilirsiniz.nasıl bakabilirim acaba ona
6 gün kullandıktan sonra bitince ilaç takviye almıyordunuz dimi 10 gün içinde adet yapıyordu yaniEdevlet şifreniz varsa googledan enabiz aratıp ilgili sayfadan istenen bilgileri girip giriş yapabilirsiniz. Recetelerim bölümünden bakabilirsiniz.
Evet bir defa kullandım, sabah akşam 6günde ancak bitiyor zaten ilaç. Bittikten birkaç gün sonra adet olmuştum.6 gün kullandıktan sonra bitince ilaç takviye almıyordunuz dimi 10 gün içinde adet yapıyordu yani
böyle gögüs ucunuzda agrı oluyormuydu peki gebelikten korkuyorum ama kan testi sonucum 0.2 çıktı sanırım psikolojikEvet bir defa kullandım, sabah akşam 6günde ancak bitiyor zaten ilaç. Bittikten birkaç gün sonra adet olmuştum.
Öyle bir şey yaşamadım. İçiniz rahat edecekse yarın sabah ilk idrarla bir test yapın. Negatifse lütfen kendinizi gebe olmadığınıza inandırın, gecikmeyi daha fazla tetiklemeyin. Üç aylık gecikmede çoktan çıkardı deyin olsaydı. Psikolojik olarak rahatlarsanız adet de gelecektir.böyle gögüs ucunuzda agrı oluyormuydu peki gebelikten korkuyorum ama kan testi sonucum 0.2 çıktı sanırım psikolojik
yok mu kızlar kullananmerhaba 3 aydır adet olamadığım için kadın hastalıklarına gittim kan testi ve ultrason yapıldı hiçbir şekilde gebelik yok fakat tarlusal hapı kullanmaya başladım 4. günümdeyim günde 1 kez kullanıyorum gögüslerimde inanılmaz bir acı var daha önce kullananlarda da mı böyleydi ve işe yarıyor mu yardımcı olursanoz sevinirim
Aynı belirtiler bendede var hamilelik değil di test yaptırdım hatta doktor testten sonra iç dedi adet oldunuz mu bende bir kere kullanıyorumhamilelik belirtisi olabilir mi diye şüpheye girdim ama kan testim de hcg 0.2 çıktı ultrasonda da bir şey yoktu acaba hapla mı ilgili dedim
hayır ilaç biteli 4 gün oldu hala olmadımAynı belirtiler bendede var hamilelik değil di test yaptırdım hatta doktor testten sonra iç dedi adet oldunuz mu bende bir kere kullanıyorum
10 gün için adet olursunmerhaba 3 aydır adet olamadığım için kadın hastalıklarına gittim kan testi ve ultrason yapıldı hiçbir şekilde gebelik yok fakat tarlusal hapı kullanmaya başladım 4. günümdeyim günde 1 kez kullanıyorum gögüslerimde inanılmaz bir acı var daha önce kullananlarda da mı böyleydi ve işe yarıyor mu yardımcı olursanoz sevinirim
Benimde bugün beşinci gün bakalım tedaviye başlayacağız bizde olmadığı için başlayamıypruzhayır ilaç biteli 4 gün oldu hala olmadım
benden de hormon testi istedi olamadığım için yaptıramıyorum ama ben sabah akşam kullandım yaBenimde bugün beşinci gün bakalım tedaviye başlayacağız bizde olmadığı için başlayamıypruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?