• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullananlar yardım edebilir mi

benden de hormon testi istedi olamadığım için yaptıramıyorum ama ben sabah akşam kullandım ya
Burdamısız hala bilmiyorm ama
Benmde aynı durumum sizinki gbi
Ocağın 2 sinde ilişki oldu ben 4 ünde ertesi hapı içtm
Daha sonra bende belirtiler cıkmaya basladı
Vajinadan hem kahverengi hem beyaz akıntı geliyodu
Göğüs uçlarm ağrıyodu
Gaz olmustu Karnmda
Adetim 23 ündeydi
Ben 22 sinde hastanye gittm
Kan verdm 0.1 cıktı negatif yani
23 ünde adetim gelmesi gerekirken cok az pıhtı şeklinde geldi
Ertesi hapından kaynaklı düşündüm
Ve tarlusal aldm bugün
Sabah içtm birazcık kan geldi
Şimdi aksam da içtm
İçtikçe azar azar geliyo

ben o
Burdamısız hala bilmiyorm ama
Benmde aynı durumum sizinki gbi
Ocağın 2 sinde ilişki oldu ben 4 ünde ertesi hapı içtm
Daha sonra bende belirtiler cıkmaya basladı
Vajinadan hem kahverengi hem beyaz akıntı geliyodu
Göğüs uçlarm ağrıyodu
Gaz olmustu Karnmda
Adetim 23 ündeydi
Ben 22 sinde hastanye gittm
Kan verdm 0.1 cıktı negatif yani
23 ünde adetim gelmesi gerekirken cok az pıhtı şeklinde geldi
Ertesi hapından kaynaklı düşündüm
Ve tarlusal aldm bugün
Sabah içtm birazcık kan geldi
Şimdi aksam da içtm
İçtikçe azar azar geliyo
merhaba ben oldum bittim bile sanırım ilk geleceği zamanlar az az geliyo

merhaba 3 aydır adet olamadığım için kadın hastalıklarına gittim kan testi ve ultrason yapıldı hiçbir şekilde gebelik yok fakat tarlusal hapı kullanmaya başladım 4. günümdeyim günde 1 kez kullanıyorum gögüslerimde inanılmaz bir acı var daha önce kullananlarda da mı böyleydi ve işe yarıyor mu yardımcı olursanoz sevinirim
Doktor günde kaç defa kullanmanız gerektiğini vücudunuzdaki hormonlara göre söylüyor size. Bir defa dediyse bir defa kullanın. Benim favori ilacmdi tarlusal😁 polikistik over olduğu için ben de iki üç aya bir kullanırdım ve hep günde bı tane kullanırdım 10.gunde adet olurdum. Göğüs ağrısı adet olmaya yaklasrtgnzi gösterir, buna birkaç gün sonra haifif kasık ağrısı da eklenecek endişelenmeyin✌🏻

Doktor günde kaç defa kullanmanız gerektiğini vücudunuzdaki hormonlara göre söylüyor size. Bir defa dediyse bir defa kullanın. Benim favori ilacmdi tarlusal😁 polikistik over olduğu için ben de iki üç aya bir kullanırdım ve hep günde bı tane kullanırdım 10.gunde adet olurdum. Göğüs ağrısı adet olmaya yaklasrtgnzi gösterir, buna birkaç gün sonra haifif kasık ağrısı da eklenecek endişelenmeyin✌🏻
bende iki aydır tarlusal kullanıyorum hamileliktne şüphe etmiştim ama iki aydır onun sayesinde oluyorum o yüzden endişelendim

Bende sizin gibi 3 gün toplam 6 adet tarlusal içtim ama regli olamadım ama göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı ve kasık ağrılarımda vardı, dedim olcam herhalde sonra bulantılarımdan şüphelendim ve test yaptım hamileymiş meğersem, malesef ilacı içmiş oldum ve çok korktum dr. Gittim ama bir sakıncası yok dedi şimdi 8. Haftamdayım ama hala korkularım var benimde tarlusal yüzünden

Bende sizin gibi 3 gün toplam 6 adet tarlusal içtim ama regli olamadım ama göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı ve kasık ağrılarımda vardı, dedim olcam herhalde sonra bulantılarımdan şüphelendim ve test yaptım hamileymiş meğersem, malesef ilacı içmiş oldum ve çok korktum dr. Gittim ama bir sakıncası yok dedi şimdi 8. Haftamdayım ama hala korkularım var benimde tarlusal yüzünden
Aynı durumu yaşıyorum şuan. Adet gecikmesinin kaçıncı gününde tarsusal ilacını içmeye başladınız acaba birde gebeliğinizi kaçıncı gününüzde öğrendiniz . Kist gibi her hangi bir şey oluşmuşmuydu birde rahim kalınlığı kaç mm di ilaç kullanmadan önce 😍

yok ben bunu yazdıktan 4 gün sonra adet oldum bu ay yine olmadım zamanımda ama hap bittikten 2 gün sonra yine adet oldum hapka hamilelik gibi bir durum yok dimi ya

Back