A afacankiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2016 49 12 8 44 15 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Moon35 #41 iki kere negatif çıkmışsa stresten geikebilir biraz bekle eğer tam emin olmak isityorsan kan testi yaptır
iki kere negatif çıkmışsa stresten geikebilir biraz bekle eğer tam emin olmak isityorsan kan testi yaptır
B Bezgin1212 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2016 3 0 1 31 16 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Moon35 #42 afacankiz .!.: iki kere negatif çıkmışsa stresten geikebilir biraz bekle eğer tam emin olmak isityorsan kan testi yaptır Genişletmek için tıkla... Doktora bi gidebilsem korkudan gidemiyorum aslında öyle bişey hissetmiyorum ama stres beni mahvediyor bir sürü şey denedim ilaç dışında bitkisel ama gelmiyor
afacankiz .!.: iki kere negatif çıkmışsa stresten geikebilir biraz bekle eğer tam emin olmak isityorsan kan testi yaptır Genişletmek için tıkla... Doktora bi gidebilsem korkudan gidemiyorum aslında öyle bişey hissetmiyorum ama stres beni mahvediyor bir sürü şey denedim ilaç dışında bitkisel ama gelmiyor
A afacankiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2016 49 12 8 44 16 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Moon35 #43 aynen stresten kaynaklı olabilir
B Bezgin1212 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2016 3 0 1 31 16 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Moon35 #44 afacankiz .!.: aynen stresten kaynaklı olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir kafayı yedircek bana yoksa sonunda ne kadar sürede geliyor bu ilaç bitince
afacankiz .!.: aynen stresten kaynaklı olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir kafayı yedircek bana yoksa sonunda ne kadar sürede geliyor bu ilaç bitince