tarlusal kullananlar ya da kullanmış olanlar bakabilir mİ?

kızlar ben yaklasık 2 aydır regl olamıyorum doktora gittim kan testinde bir sorun yok ultrasonda bir sorun görülmedi. tarlusala başladım. ilişkim var ama tam birleşme şeklinde değil yüzeysel olarak. bundan kaynaklanmıs olabilir mi bilmiyorum tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu_

mrb canım tarlusal kullanıpta adet görememe gibi bir durum söz konusu bile değil ilacın bittikten sonra 1 hafta içinde adetin geliyo zaten ultrason ve kanda gebelik bakılmış sözkonusu olsaydı dr.kesinlikle başlamazdı sana tarlusalı ben 8 yıllık ebeyim hem kadnlık tecrübelerime hemde mesleğimin birikmlerine dayanarak söylüyorum

mrb canım tarlusal kullanıpta adet görememe gibi bir durum söz konusu bile değil ilacın bittikten sonra 1 hafta içinde adetin geliyo zaten ultrason ve kanda gebelik bakılmış sözkonusu olsaydı dr.kesinlikle başlamazdı sana tarlusalı ben 8 yıllık ebeyim hem kadnlık tecrübelerime hemde mesleğimin birikmlerine dayanarak söylüyorum

Ultrasona gittiğimde yaklaşık 2 aydır adet görmemiştim eğer gebelik gibi bir durum olsaydı artık ultrasonda görünürdü diye düşündüm ben. Dün bitirdim kutuyu bekliyorum şimdi hafif adet belirtileri var bakalım teşekkürler cevap için :)

İphone

Ultrasona gittiğimde yaklaşık 2 aydır adet görmemiştim eğer gebelik gibi bir durum olsaydı artık ultrasonda görünürdü diye düşündüm ben. Dün bitirdim kutuyu bekliyorum şimdi hafif adet belirtileri var bakalım teşekkürler cevap için :)

İphone

geçen hafta kullandm bende tarlusal 3.gün geldi adetim pcoluyum gerçi ben düzenli gelmez zaten hiç usg.de de söylediğin gibi kesin çıkardı gebelik olsaydı keşke ben hamile olsaydım :16::16:

Kızlar boşuna stres yapmışım tarlusal salı günü bitti bugün 3. Günüydü ve regl oldum çok şükür 2,5 aydır sıkıntı stres içinde yaşıyordum ped kullanmayı unutmuştum valla :D

İphone

Kızlar boşuna stres yapmışım tarlusal salı günü bitti bugün 3. Günüydü ve regl oldum çok şükür 2,5 aydır sıkıntı stres içinde yaşıyordum ped kullanmayı unutmuştum valla :D

İphone

Hadi gözün aydın :3: Şu an ben de Tarlusal kullanıp etkisini bekleyenlerdenim, dün bitirdim ilacı, bakalım benimki kaçıncı gün teşrif edicek acaba :)

Bende tarlusala baslicamda bugün .peki ilaç bitmeden adet olunursa ilaci kesecekmiyiz devammi.?

Bende tarlusala baslicamda bugün .peki ilaç bitmeden adet olunursa ilaci kesecekmiyiz devammi.?

Bana doktorum adetin başladığı anda ilacı bırak demişti. Ben kutuyu bitirdim, bitiminin bugün 3.günü ve az önce kahveremgimsi bi akıntı geldi, inşallah adetimin geldiğine dair bi işarettir bu :17:

meraba kızlar ben 2 aydır regl olmadım :43: geçikti bekledim belki olur diye ama olmadı bi türlü ve tarlusal başladım bitti 4 gün oldu ama hala bişey yok kafayı yiycem nerdeyse ? bilğisi olan varsa yazarsa sevinirim?

Arkadaslar merhaba. Ben normalde ortalama 32 günde adet oluyorum geçen aylarda yani nisan ve mayısin 12sinde adet oldum ama olmadan önce tarlusal kullanmıştım korunmasiz iliskim oldu ama doktora gittim testler negatif okunca tarlusal kullanmami önerdi ve ben bahsettigim gibi 12sinde adet gördüm. Bu ay ise 13unde adet olmam gerekirken 2 gün gecikti iliskimde oldu ama erkek arkadasim emin ve korunduk ama yinede bende panikledim gebelik olabilirmi diye ama kararsiz kaldim hapi tekrar kullanip kullanmamakta. Şuan napsam bilemiyorum daha erken olduğu için testte yapmiyorum naosam bilemedim?? Varmı boyle bir sey yaşayan??

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim :(

kardelen hanım merhaba bısey sorucam ebe oldugunuzu gordum ben 24 martta adet olamadm o.100 du beta doktor adet sokturucu verdı 6 nisanda basladım 11 nisanda bitti 10 gun ıcınde olucaksın dedı bugun 13 gun hala olmadım goguslerım sıstı ve ucu cok acıyo karnım kasıklarım ve belım cok agrıyo arada bole cıkaracakmıss gıbı bı hıs gelıyo gecıyo kahveregımsi bır kan geldıbırıkı damla sadece acaba bu haplamı ılgılı yoksa gebelık olma ıhtımalı varmı 20 nısanda test yaptım negatıf cıktı acaba beklıyeyımmı 25 nısanda kendı adet gunum acaba ozamnmı olucak hazırlanıyo hormonlar tarlusal kullandım bılgınız varmı acaba gerı cekılme yontemıyle 10 11 ve 17 sı gunlerı ılıskımız oldu sadece 3 gün olabılırmı sızce

Canım ben yardımcı olıyım sana benım adetım gectı doktora gıttım sonuc negatıftı her hafta yaptırdım sonuc husran en sonunda tarlusal verdı doktor hormon bozuklugu olabılır dedı tarlusalı ıctım bıttı 10 gun gectı gene adet olmadım evde test yaptım sonuc pozıtıf sok oldum cunku adetımın uzerınden 28 gun gecmıstı yanı adetın gecsede bekle sakın ılac ıcmeyın derım

canım benım kanda ultrasonda bakmıstı zaten beta o.100 cıkmıstı gebelık yoktu zaten ben 2 nısanda gıttım soktora 6 nısanda tarlusalı kullanmaya basladm 11 nisanda bitti 15 gün oldu hala bısey yok sadece kahverengı leke oldu bır damlada kana benzer bısey bugun test yaptım negatıf hamılelık yok neden olmuyorum acaba ?

Benımde oyle olmustu kanda gebelık 0.100 cıktı ıkı kez ..ama sonradan bellı oldu hamıle olabılırsın gebelık testı yap tekrardan bende ılacı ıcıp 10 gun bekledım adet olmadım kasıklarımda adet agrısı gıbı agrı oldu hastalancam sandım hatta ama megerse hamıleymısım

Keşke yıne yazan olsa buraya. Acaba hamıle olanlar doğum yaptımı. Bende bu ılacı içtim bıtelı altı gun oldu ama regl olamadım. Heran olacak gıbı gelıyor ama yok.

Arkadaşlar bende tarlusal kullanım doktorum 10gun günde 1tane diyo ben 6gun kullandım sonra kullanamadim ve ilacı bırakalım 13 gün oldu normalde 8tane ictigimde oldu bırakınca 3. Ya da 4.günü adet oluyodum bu sefer olmadim acaba 6tane içtim die olabilirmi test yapmayada korkuyorum 2bucuk senedir deniyoruz olmuyo

Burdamısın kardelen hanım

kızlar ben yaklasık 2 aydır regl olamıyorum doktora gittim kan testinde bir sorun yok ultrasonda bir sorun görülmedi. tarlusala başladım. ilişkim var ama tam birleşme şeklinde değil yüzeysel olarak. bundan kaynaklanmıs olabilir mi bilmiyorum tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu_
Kızlar lütfen bana da yardımcı olun yaklaşık 15 gün önce nişanlımla ilişkiye girdik ama boşalma söz konusu olmadı ayın 5inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım tarlusal kullandım bugün bitti ara sıra ağrı oluyo hafif.iki kere test yaptım ikisi de negatif acaba hamilelik söz konusu olabilir mi ya da ne zaman adet olurum doktora gitmeye korkuyorum

Back