Asprinle tarlusal bir arada kullanılsa sorun olur mu acaba
İphone
kızlar ben yaklasık 2 aydır regl olamıyorum doktora gittim kan testinde bir sorun yok ultrasonda bir sorun görülmedi. tarlusala başladım. ilişkim var ama tam birleşme şeklinde değil yüzeysel olarak. bundan kaynaklanmıs olabilir mi bilmiyorum tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu_
mrb canım tarlusal kullanıpta adet görememe gibi bir durum söz konusu bile değil ilacın bittikten sonra 1 hafta içinde adetin geliyo zaten ultrason ve kanda gebelik bakılmış sözkonusu olsaydı dr.kesinlikle başlamazdı sana tarlusalı ben 8 yıllık ebeyim hem kadnlık tecrübelerime hemde mesleğimin birikmlerine dayanarak söylüyorum
Ultrasona gittiğimde yaklaşık 2 aydır adet görmemiştim eğer gebelik gibi bir durum olsaydı artık ultrasonda görünürdü diye düşündüm ben. Dün bitirdim kutuyu bekliyorum şimdi hafif adet belirtileri var bakalım teşekkürler cevap için :)
İphone
Kızlar boşuna stres yapmışım tarlusal salı günü bitti bugün 3. Günüydü ve regl oldum çok şükür 2,5 aydır sıkıntı stres içinde yaşıyordum ped kullanmayı unutmuştum valla
İphone
Bende tarlusala baslicamda bugün .peki ilaç bitmeden adet olunursa ilaci kesecekmiyiz devammi.?
mrb canım tarlusal kullanıpta adet görememe gibi bir durum söz konusu bile değil ilacın bittikten sonra 1 hafta içinde adetin geliyo zaten ultrason ve kanda gebelik bakılmış sözkonusu olsaydı dr.kesinlikle başlamazdı sana tarlusalı ben 8 yıllık ebeyim hem kadnlık tecrübelerime hemde mesleğimin birikmlerine dayanarak söylüyorum
Kızlar lütfen bana da yardımcı olun yaklaşık 15 gün önce nişanlımla ilişkiye girdik ama boşalma söz konusu olmadı ayın 5inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım tarlusal kullandım bugün bitti ara sıra ağrı oluyo hafif.iki kere test yaptım ikisi de negatif acaba hamilelik söz konusu olabilir mi ya da ne zaman adet olurum doktora gitmeye korkuyorumkızlar ben yaklasık 2 aydır regl olamıyorum doktora gittim kan testinde bir sorun yok ultrasonda bir sorun görülmedi. tarlusala başladım. ilişkim var ama tam birleşme şeklinde değil yüzeysel olarak. bundan kaynaklanmıs olabilir mi bilmiyorum tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?