kızlar ben yaklasık 2 aydır regl olamıyorum doktora gittim kan testinde bir sorun yok ultrasonda bir sorun görülmedi. tarlusala başladım. ilişkim var ama tam birleşme şeklinde değil yüzeysel olarak. bundan kaynaklanmıs olabilir mi bilmiyorum tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu_
tarlusal bittikten sonra 10 gun içinde adetin gelmesi lazım gelmezse kanda beta hcg testi yaptır. Havalardan gecikmiş olabılr adet. ben tarlusal kullanıyorum en fazla 3 gün sonra gelıyor adetım hatta gecen ay hap bıtmeden geldı adetım
Dün başladım kullanmaya bende bugün ikinci günü. Ondan önce de soğan suyu içiyordum ama bıraktım ikisini bir arada yapmayım çok yüklenme olmasın vücuda diye sanki gelecekmiş gibi karnımda bir hareketlenmeler var akıntı ve gaz çok huzursuzluk var üzerimde sürekli uyumak geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
soğan suyunu neden içiosun adet sökülsün dıyemı? bnce vücudundaki tepkimeler piskolojık olabılr akışına bırak hapa daha yenı başlamışsın bekle hap bıtınce gelır
Evet ilaç kullanmaktansa bitkisel birşeyler yapayım dedim. Daha önceleri de oluyordu benim adet düzensizliğim 2 aya yakın gelmediği yine olmuştur civanperçemi filan kullanmıştım bu sefer o da fayda etmedi soğanı deneyim dedim bende baktım uğraşması zor gidip tarlusal aldım. Yapı olarak gergin bir insanım zaten ondan da olabilir bi de dediğim gibi ilişkim var encokta bu karıstırıyor kafamı
bende hamile kalmak için soğan suyu içiorum.hap bitsin adet olmazsan kan testi yaptırırsın. bi idrar testı yapsanaa
bende hamile kalmak için soğan suyu içiorum.hap bitsin adet olmazsan kan testi yaptırırsın. bi idrar testı yapsanaa
Hamilelik olsa 2 Ay farkederdim heralde değil mi zaten az bi zaman değil
bence sen gabelik istemediğin için kendını öyle hıssedıosun bnce gebe degılsın adetını bekle cınım
Bekleyelim bakalım teşekkürler cevapladığın için ☺️
rica edrm. inş bn hamileymdr
10gün içimde olursn kesin endişelenme olmama ihtimalin yok
10gün içimde olursn kesin endişelenme olmama ihtimalin yok
zaten ilacı boşver adet olamamk başlı başına bütün hormonel sistemini bozuo buda ruhsal sıkıntılar a sebep oluo mlsef cnım
zaten ilacı boşver adet olamamk başlı başına bütün hormonel sistemini bozuo buda ruhsal sıkıntılar a sebep oluo mlsef cnım
kızlar ben yaklasık 2 aydır regl olamıyorum doktora gittim kan testinde bir sorun yok ultrasonda bir sorun görülmedi. tarlusala başladım. ilişkim var ama tam birleşme şeklinde değil yüzeysel olarak. bundan kaynaklanmıs olabilir mi bilmiyorum tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu_
Bende 1-2 hafta önce tarlusal kullandım ama ben gebelikten korkuyordum stres yapmıştım korunmadan ilişki olduğu için bi de kistim vardi yumirtaligimda. Adetim 1 gün gecikmesiyle 4 gün tarlusal kullandım. Bıraktıktan sonra 5. gün adetimi gördüm çok şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?