tarlusal kullananlar ya da kullanmış olanlar bakabilir mİ?

Moon35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
133
2
118
İzmir
kızlar ben yaklasık 2 aydır regl olamıyorum doktora gittim kan testinde bir sorun yok ultrasonda bir sorun görülmedi. tarlusala başladım. ilişkim var ama tam birleşme şeklinde değil yüzeysel olarak. bundan kaynaklanmıs olabilir mi bilmiyorum tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu_

tarlusal bittikten sonra 10 gun içinde adetin gelmesi lazım gelmezse kanda beta hcg testi yaptır. Havalardan gecikmiş olabılr adet. ben tarlusal kullanıyorum en fazla 3 gün sonra gelıyor adetım hatta gecen ay hap bıtmeden geldı adetım

Dün başladım kullanmaya bugün ikinci günüm. Sanki gelecekmiş gibi karnımda hareketlenmeler var akıntılar var huzursuzluk var üzerimde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün başladım kullanmaya bende bugün ikinci günü. Ondan önce de soğan suyu içiyordum ama bıraktım ikisini bir arada yapmayım çok yüklenme olmasın vücuda diye sanki gelecekmiş gibi karnımda bir hareketlenmeler var akıntı ve gaz çok huzursuzluk var üzerimde sürekli uyumak geliyor

soğan suyunu neden içiosun adet sökülsün dıyemı? bnce vücudundaki tepkimeler piskolojık olabılr akışına bırak hapa daha yenı başlamışsın bekle hap bıtınce gelır

soğan suyunu neden içiosun adet sökülsün dıyemı? bnce vücudundaki tepkimeler piskolojık olabılr akışına bırak hapa daha yenı başlamışsın bekle hap bıtınce gelır

Evet ilaç kullanmaktansa bitkisel birşeyler yapayım dedim. Daha önceleri de oluyordu benim adet düzensizliğim 2 aya yakın gelmediği yine olmuştur civanperçemi filan kullanmıştım bu sefer o da fayda etmedi soğanı deneyim dedim bende baktım uğraşması zor gidip tarlusal aldım. Yapı olarak gergin bir insanım zaten ondan da olabilir bi de dediğim gibi ilişkim var encokta bu karıstırıyor kafamı

bende hamile kalmak için soğan suyu içiorum. hap bitsin adet olmazsan kan testi yaptırırsın. bi idrar testı yapsanaa

Eczaneden gebelik testi almaya utanıyorum desem 😓

bende hamile kalmak için soğan suyu içiorum. hap bitsin adet olmazsan kan testi yaptırırsın. bi idrar testı yapsanaa

Eczaneden gebelik testi almaya utanıyorum desem 😓

Hamilelik olsa 2 Ay farkederdim heralde değil mi zaten az bi zaman değil

Hamilelik olsa 2 Ay farkederdim heralde değil mi zaten az bi zaman değil

bence sen gabelik istemediğin için kendını öyle hıssedıosun bnce gebe degılsın adetını bekle cınım

bence sen gabelik istemediğin için kendını öyle hıssedıosun bnce gebe degılsın adetını bekle cınım

Bekleyelim bakalım teşekkürler cevapladığın için ☺️

10gün içimde olursn kesin endişelenme olmama ihtimalin yok

Ben regl olayım diye uğraşıyorum ama sinir streste peşimi bırakmıyor gerildikçe geriliyorum hele bu ilacı aldığımdan beri yan etkisiymiş galiba

Bende 1-2 hafta önce tarlusal kullandım ama ben gebelikten korkuyordum stres yapmıştım korunmadan ilişki olduğu için bi de kistim vardi yumirtaligimda. Adetim 1 gün gecikmesiyle 4 gün tarlusal kullandım. Bıraktıktan sonra 5. gün adetimi gördüm çok şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim daha bitmedi kutu yarın bitecek sonra bende bekleyeceğim adet olmayı bakalım

İphone

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…