Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tarlusal kullananlar bakabilir mi
- Konu Sahibi gonul321
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kimse yok mu yaKızlar geçen ay tarlusal kullandım 5 gün 6. Günü regl oldum. Bu ay 24 de olmam lazımdı olmadım tekrar tarlusal kullanmaya başladım 5 gün kullandim dun bitti fakat hiçbir şey hissetmiyorum acaba maydanoz falan mı kaynatsam aşırı rahatsızım ?
canım bende dün başladım, kaç güne geliyor tarlusal kullanınca? hatta şimdi bir de maydanoz kaynatıp içicem bir an önce gelsin diye. Maydanoz da adet söktürücü diye biliyorum
- 4 Mayıs 2023
- 293
- 128
- 23
Gebelik isteğiniz varsa bence bu şekilde kafanıza göre söktürücü kullanmayın. Hatta gebelik isteğiniz yoksa bile kullanmayın. Dr kontrolüne gidin derim herhangi bir kist oluşumu varsa veya tekrarladıysa bakılması gerekir diye düşünüyorum. Bir de pcos olabilirsiniz nereye kadar adet söktürücü iceceksiniz ki ? Bunun tedavi edilmesi lazım.Kızlar geçen ay tarlusal kullandım 5 gün 6. Günü regl oldum. Bu ay 24 de olmam lazımdı olmadım tekrar tarlusal kullanmaya başladım 5 gün kullandim dun bitti fakat hiçbir şey hissetmiyorum acaba maydanoz falan mı kaynatsam aşırı rahatsızım ?
- 28 Ocak 2021
- 3.049
- 2.054
- 83
Tarlusal genelde doktor kontrolunde veyahut önceden kullanildiysa verilen bir ilac. Gunde 1 defa içilmesi daha sağlıklı ve ilac bittiği gibi 2 gun surmeden adet olunur. Kafaniza adet olamadim faktorunu taktiginizdan ötürü stres hormonunuz yukselmis olabilir. Spor yapin vajinal rahatlatici hareketler yapin adetiniz gelecektir
Pcos vardı tedavisini oldum geçmişti tekrarlama şansı var mı kiGebelik isteğiniz varsa bence bu şekilde kafanıza göre söktürücü kullanmayın. Hatta gebelik isteğiniz yoksa bile kullanmayın. Dr kontrolüne gidin derim herhangi bir kist oluşumu varsa veya tekrarladıysa bakılması gerekir diye düşünüyorum. Bir de pcos olabilirsiniz nereye kadar adet söktürücü iceceksiniz ki ? Bunun tedavi edilmesi lazım.
Ya teşekkürler deneyeceğimTarlusal genelde doktor kontrolunde veyahut önceden kullanildiysa verilen bir ilac. Gunde 1 defa içilmesi daha sağlıklı ve ilac bittiği gibi 2 gun surmeden adet olunur. Kafaniza adet olamadim faktorunu taktiginizdan ötürü stres hormonunuz yukselmis olabilir. Spor yapin vajinal rahatlatici hareketler yapin adetiniz gelecektir
- 4 Mayıs 2023
- 293
- 128
- 23
Elbette olabilir. Sizde bilirsiniz belirtileri tüylenme, sivilcelenme,saç dökülmesi vs vs takip edin ve Dr kontrolüne gidin mutlaka.Pcos vardı tedavisini oldum geçmişti tekrarlama şansı var mı ki
- 28 Ocak 2021
- 3.049
- 2.054
- 83
Bu arada maalesef pcos geçmiyor,ben de pcosum..Kistler azaliyor ama asla gecmiyor. Adetim düzenli killanma vs hicbir pcos ile sorunum kalmadi ama hâlâ kistlerim mevcut ve onun o ağrısı insanı mahfediyor. Pcosu en aza indirmek ve ilacsiz adet olmanin en etkili yolu paketli gidalar,asitli icecekleri hayatimizdan cikarip sebze,lif icerikli yiyecekler,duzenli dengeli beslenmek ve spor yapmak pcosun en yararli dostuYa teşekkürler deneyeceğim
En son doktora gittiğimde geçmiş hiçbir rahatsızlığım kalmamıştı doktorum öyle söylemişti ve adetim duzenliydi bir kaç aydır 2 3 gün gecikmesi olurdu şimdi 12. GundeyimBu arada maalesef pcos geçmiyor,ben de pcosum..Kistler azaliyor ama asla gecmiyor. Adetim düzenli killanma vs hicbir pcos ile sorunum kalmadi ama hâlâ kistlerim mevcut ve onun o ağrısı insanı mahfediyor. Pcosu en aza indirmek ve ilacsiz adet olmanin en etkili yolu paketli gidalar,asitli icecekleri hayatimizdan cikarip sebze,lif icerikli yiyecekler,duzenli dengeli beslenmek ve spor yapmak pcosun en yararli dostu
- 28 Ocak 2021
- 3.049
- 2.054
- 83
İnternette cok makale okudum,cok arastirdim. Pcos asla geçmeyen bir durummus.Sadece duzenli beslenme ve spor ile coklu sekilde olanlar aza iniyormus.Cunku bebek istediğim için pcosu hayatimda kabul edip ben onu yenmek adına her seyi yapiyorum. Adet olamadigim cok nadir anlarim oluyor hemen vajinal yogami yapip kendimi rahatlatiyorum. İlaclar bizim hormonlarimizi aşırı dengesizlestiriyor maalesef. Biseye uzulup kafaniza taktiginiz durumlar varsa o bile gecikmeye sebep olur. Ama ilac kullanma kendini yorma derimEn son doktora gittiğimde geçmiş hiçbir rahatsızlığım kalmamıştı doktorum öyle söylemişti ve adetim duzenliydi bir kaç aydır 2 3 gün gecikmesi olurdu şimdi 12. Gundeyim
- 4 Mayıs 2023
- 293
- 128
- 23
12 gün epey bir zaman. İnşallah tekrarlamamistirEn son doktora gittiğimde geçmiş hiçbir rahatsızlığım kalmamıştı doktorum öyle söylemişti ve adetim duzenliydi bir kaç aydır 2 3 gün gecikmesi olurdu şimdi 12. Gundeyim