TARLUSAL KULLANANLAR ACİL

damlabenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
70
20
3
kızlar 3 aydır adet olmuyordum tarlusala başladım bitti biteli 6. gün oldu hala olmadım adet sarı bir akıntı var hamilelik değildir dimi kafayı yiyeveğim kan testi ultrason bakıldı en son 1 ay önce cinsel ilişkim oldu 1 ay sonrada doktora gittim 3 aydır adet olmuyordum ama kafayı yiyicem yardım edin

ab
Çok şükür canım. Benim gebelikle ilgili bir sıkıntım yok. Adetim gecikti 15 gündür. Bugün tarlusal kullanmaya başladım. Günde 2 adet alıcam. Kaçıncı günde adet olurum acaba b
abla oldun mu adet ben bitirdikten 8. gün sonra oldun
Oldum oldum ilacı bitirdikten 3.gün sonra oldum.
iyi ablam allaha şükür inşallah öteki ay daha düzenli oluruz ya

Bende kullandım tarlusal bu ay ilaç bittikten 11 gün sonra adet gordum

Bana doktor ilacı kullan 10 gün içinde adet olursun demişti sizinde zamanı var demekki daha belki geç olduğu için sökülme aşamasında olabilir akıntıyla Bi 10 günü doldurun sonra doktora gidin tekrar
Benim de reglim bir hafta gecikti çok moralim bozuk hamilelik korkum yok, daha önceden hiç gecikme yaşamazdım erken gelirdi hatta hele de çok stresliyken 12 gün geçince yine gelirdi, kasıklarımda belimde sancı var, yok gelmiyor kafayı yiyecem tarlusal aldım o bitmeden gelmiyor mu? çok stres yaptım aşırı derecede.
kizlaar yok muuuu birilerii
Bende kafayı yiyorum yok mu birilerii

ab

abla oldun mu adet ben bitirdikten 8. gün sonra oldum
Ben daha bitirmedim gün de 2 kez 4 adet alıyorum bitincede gelmezse başka ne yapmam lazım doktora gideceğim 8 gün sonra ama doktora gitmekten de korkuyorum panik atağım var, ya kötü bir şey çıkarsa diye. Yarın Tarlusal bitiyor kaç günde gelir baya ağrım var hala yok adetim ilk kez gecikti gebelik yok ondan eminim

Benim 4 tane vardı daha ilaçtan kullanırken adet oldum bıraktım canım stres yapma olmadım olmadım dedikçe hiç gelmiyor bu adet mevsimsel stres den yada pco gibi rahatsızlığınız varsa onlar sebep olmuş olabilir

Benimde öyleydi canım hiç düzensiz olmazdı bu ay 20 gün gecikti. 5 gün tarlusal kullandım. ilacı bıraktım 3.günde adet oldum

Bu
Benim bu güne kadar
hiç rahatsızlığım olmadığı için hiç doktora gitmedim stresim çok yoğundu bu kış hele son 1 ay çok stresli bir dönemdi kadın doğuma randevu 10 gün sonraya verdiler sancılarım baya yoğun beklemedim eczacı arkadaşımın tavsiyesi ile aldım bugün bitti hap şimdi gene bile ya ilaca rağmen gelmezse diye stres yaptım. Pco rahatsızlığı ne il kez duyuyorum

ya ben kullandıktan sonra olmuştum da bu ay yine olmadım yine kullanmaya başladım hamilelik yoktur dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…