Geçmiş olsun bende iki ay gecikmenin üstüne doktora göründüm beta hcg bakıldı 3 gündür kullanıyorum bugün adet olmaya başladım yarın almayacağım artık ilacı siz emin olmadan mı kullandınız Tarlusalıkızlar 3 aydır adet olmuyordum tarlusala başladım bitti biteli 6. gün oldu hala olmadım adet sarı bir akıntı var hamilelik değildir dimi kafayı yiyeveğim kan testi ultrason bakıldı en son 1 ay önce cinsel ilişkim oldu 1 ay sonrada doktora gittim 3 aydır adet olmuyordum ama kafayı yiyicem yardım edin
doktor bta hcg baktı 0.2 çıktı sonra ultrason bakıldı yine bir şey yoktu doktorda tarlusal verdi hala olmadım 6 günde bitirdim sabah akşam bitireli 6 gün oldu sarı akıntı var şu anGeçmiş olsun bende iki ay gecikmenin üstüne doktora göründüm beta hcg bakıldı 3 gündür kullanıyorum bugün adet olmaya başladım yarın almayacağım artık ilacı siz emin olmadan mı kullandınız Tarlusalı
ya bu sarı akıntı neden oluyor gebelikten korkuyorumBana doktorum 10 gün süre vermişti bekle bence
Bana doktor ilacı kullan 10 gün içinde adet olursun demişti sizinde zamanı var demekki daha belki geç olduğu için sökülme aşamasında olabilir akıntıyla Bi 10 günü doldurun sonra doktora gidin tekrardoktor bta hcg baktı 0.2 çıktı sonra ultrason bakıldı yine bir şey yoktu doktorda tarlusal verdi hala olmadım 6 günde bitirdim sabah akşam bitireli 6 gün oldu sarı akıntı var şu an
Kan testi yeni mi yapıldı ?ya bu sarı akıntı neden oluyor gebelikten korkuyorum
4 ocakta yapıldıKan testi yeni mi yapıldı ?
ilişkiden 1 ay sonra yaptırdım ondan sonra da daha olmadı zatenKan testi yeni mi yapıldı ?
sarı akıntıya herkes hamilelik demiş korkuyorum yaBana doktor ilacı kullan 10 gün içinde adet olursun demişti sizinde zamanı var demekki daha belki geç olduğu için sökülme aşamasında olabilir akıntıyla Bi 10 günü doldurun sonra doktora gidin tekrar
Canım ilişkiden 1 ay sonra yapılıp negatifse ve tekrar ilişkin olmadıysa gebe olma ihtimalin düşük. Kan testi kesin sonuç diyorlar o da negatif çıkmış.ilişkiden 1 ay sonra yaptırdım ondan sonra da daha olmadı zaten
Canım bende aynı şeyleri yaşadım akıntım yoğundu belli olmuyor maalesef gebelik ve adet belirtileri çok benzer kendinden eminsen zaten ilişki de olmadı diyorsun stres yapmana gerek yok etkilersarı akıntıya herkes hamilelik demiş korkuyorum ya
ultrasonda bakıldı çıkardı dimiCanım ilişkiden 1 ay sonra yapılıp negatifse ve tekrar ilişkin olmadıysa gebe olma ihtimalin düşük. Kan testi kesin sonuç diyorlar o da negatif çıkmış.
ya internette herkes sarı akıntıya hamilelik demiş kafayı yiyicem galiba yaCanım bende aynı şeyleri yaşadım akıntım yoğundu belli olmuyor maalesef gebelik ve adet belirtileri çok benzer kendinden eminsen zaten ilişki de olmadı diyorsun stres yapmana gerek yok etkiler
doktor zaten kontrol edip ilaç vermiş canım stres yapma kendineultrasonda bakıldı çıkardı dimi
inşallah ablam olurumda biter şu stresimdoktor zaten kontrol edip ilaç vermiş canım stres yapma kendine
kizlaar yok muuuu birileriikızlar 3 aydır adet olmuyordum tarlusala başladım bitti biteli 6. gün oldu hala olmadım adet sarı bir akıntı var hamilelik değildir dimi kafayı yiyeveğim kan testi ultrason bakıldı en son 1 ay önce cinsel ilişkim oldu 1 ay sonrada doktora gittim 3 aydır adet olmuyordum ama kafayı yiyicem yardım edin
kıxşar yok muuukızlar 3 aydır adet olmuyordum tarlusala başladım bitti biteli 6. gün oldu hala olmadım adet sarı bir akıntı var hamilelik değildir dimi kafayı yiyeveğim kan testi ultrason bakıldı en son 1 ay önce cinsel ilişkim oldu 1 ay sonrada doktora gittim 3 aydır adet olmuyordum ama kafayı yiyicem yardım edin
adet oldun mu canım ?kıxşar yok muuu
oldum ablam allaha şüküradet oldun mu canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?