- 15 Şubat 2024
- 22
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi papatya1996_
-
hap bittikten sonraki gün oldum ben. hapı kullanırken kahverengi akıntı gelmeye başladı, kırmızıya tam bittikten sonra döndü. Stres olma , gelmicek sanki diyordum stres yapıyordum kendime ama gelecek hapını düzenli kullan gelicektir bünyeden bünyeye değişiyormuş , kimisine hap bittikten bir hafta 10 gün sonra da geliyormuş.
Hadi inşallah:) afedersin beyaz akıntı geliyor zaten sonrasında spiral düşünüyorum onun hakkında bi bilgin var mı canımKahvaltıdan sonra ve yemekten sonra kullandım ben. Bende öyleydim çok paniktim ama geldi sonra bitmek bilmedi :) olucaksın sende :)
Kahvaltıdan sonra ve yemekten sonra kullandım ben. Bende öyleydim çok paniktim ama geldi sonra bitmek bilmedi :) olucaksın sende :)
Ama pardon az akıntım oluyorKahvaltıdan sonra ve yemekten sonra kullandım ben. Bende öyleydim çok paniktim ama geldi sonra bitmek bilmedi :) olucaksın sende :)
Tarlusal gebe kalmaya engel değil korunmadıysanız gebe olma ihtimali de var tabi :)Merhaba ben Ocak 17sinde adet olmuştum yanılmıyorsam çünkü 19unu hatırlıyorum adetimden bi kaç gün sonrasıydı tarlusal kullanıyorum ayın 12şubatta başladım günde 2 tane içtim yani toplam 6tane kaldı 8 tane hasta olur muyum karın ağrısı vs yok sadece beyaz akıntı var biraz adetimden önce olduğu için kan testlerim ve gebelik testlerim negatif tarlusal kullanan oldu mu iki kızım var küçük olan üç yaşında ve zor bi bebek korkuyorum baba uzakta çalışıyor büyük kızım 6 yaşında çok zor olur düzenli olamasa da kekik çayı soğan suyu falan da içtim dün sallama çay papatya çayı içtim hasta olur muyum kızlar
Tarlusal gebe kalmaya engel değil korunmadıysanız gebe olma ihtimali de var tabi
Tarlusal doğum kontrol hapı değil gebeyseniz bebeğin tutunmasını sağlar gebe değilseniz adet olmanızı sağlar Tarlusal kullanırken gebe kalmanızda bi engel yok yani bizzat doktor söylemişti banaNasıl yani korunmadık ama geri çekilme ile oluyor zaten üç senedir bu şekilde adetim gecikmedi ama ben genede tereddüt ediyorum o yüzden tarlusal kullanıyorum
Ama ben de doktora sordum bana dedi ilaç bitince adet olursunuz şuan bi gebelik söz konusu değil kanımda negatif çıktı adetim geçmedi bugün erken gebelik yapsam çıkar mı tahmini 2-3 gün car adetimeTarlusal doğum kontrol hapı değil gebeyseniz bebeğin tutunmasını sağlar gebe değilseniz adet olmanızı sağlar Tarlusal kullanırken gebe kalmanızda bi engel yok yani bizzat doktor söylemişti bana
Yani çıkabilir gebelik yoksa zaten adet olursunuz tarlusalı da bildiğim kadarıyla çok kullanmak sağlıklı değildiAma ben de doktora sordum bana dedi ilaç bitince adet olursunuz şuan bi gebelik söz konusu değil kanımda negatif çıktı adetim geçmedi bugün erken gebelik yapsam çıkar mı tahmini 2-3 gün car adetime
Evet evet ben zTen ilk kez kullanıyorum inşalllah olurun çocuklarım çok küçük çünkü ve koruna olarak spiral nasıl sizce bide papatya çayı içiyorum sallama yardımcı olur mu adeteYani çıkabilir gebelik yoksa zaten adet olursunuz tarlusalı da bildiğim kadarıyla çok kullanmak sağlıklı değildi
Spiral en rahatı bence uzun süre de duruyor şimdi kola takılan bi şey çıkmış spiral gibi onu da araştırabilirsinEvet evet ben zTen ilk kez kullanıyorum inşalllah olurun çocuklarım çok küçük çünkü ve koruna olarak spiral nasıl sizce bide papatya çayı içiyorum sallama yardımcı olur mu adete
Yok canım onunla ilgili bi bilgimHadi inşallah:) afedersin beyaz akıntı geliyor zaten sonrasında spiral düşünüyorum onun hakkında bi bilgin var mı canım
Hiç duymamıştım ben bunu bi araştırayım sallama papatya çayıda iyi gelir değil mi adet söktürücü içinSpiral en rahatı bence uzun süre de duruyor şimdi kola takılan bi şey çıkmış spiral gibi onu da araştırabilirsin
Korktum ister istemez bide bi kaç yerde okudum adetten bi hafta önce başlanmalı falan diyorduBittikten sonra on güne kadar adet olmamak normal. Gecikmemişsiniz ki niye kullandınız anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?