Ay cnm ya sende pokosun galiba Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize doktor sana nsl tedavi uyguladı önce neyle basladinizValla bilmiyorum yumurtalarımda sorun var galiba femara kullandım yumurtalar gelişmedi bile
Evet bende de pko var ilk femara verdi çatlatma iğnesiyle birlikte ama ilacı kullanmama rağmen yumurtalar hiç gelişmedi bir görünüp bir kayboluyor lar şaşırdım kaldım bendeAy cnm ya sende pokosun galiba Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize doktor sana nsl tedavi uyguladı önce neyle basladiniz
Tarlusal ne için bana da klmen verdi doktor o bittikden sonra tarlusal verdi ama adt söktürücümü bilemdm buay hamilelik istiyorum ama ?Hayırlısı klomen verdi bittikten sonra kullanıcam InsAllah faydası olur hamile kalmayı çocuğumun olmasını cok istiyorum
Cnm tarsual adet söktürücü klomenle yumurtan buyumusmuydu kiste dönüşümü olabilir o yüzden tarlusal verdiTarlusal ne için bana da klmen verdi doktor o bittikden sonra tarlusal verdi ama adt söktürücümü bilemdm buay hamilelik istiyorum ama ?
Bendede 14 ml yumurta var yarın gittim gozukmediEvet bende de pko var ilk femara verdi çatlatma iğnesiyle birlikte ama ilacı kullanmama rağmen yumurtalar hiç gelişmedi bir görünüp bir kayboluyor lar şaşırdım kaldım bende
Aynen ya bende en son 14 olmuştu görünmedi bakalım ne olacak hiç umudum da kalmadı amaBendede 14 ml yumurta var yarın gittim gozukmedi
Çatlamış olabir cnm hayirlisi yaAynen ya bende en son 14 olmuştu görünmedi bakalım ne olacak hiç umudum da kalmadı ama
Çatlasa görünürdü sık sık gidiyorum düşük doz verdiği için etki etmedi demek ki aynen hayırlısı elimizden bişey gelmiyor ki valla doktorun ağzının içine bakıyorum ne diyecek diyeÇatlamış olabir cnm hayirlisi ya
Femara ve klomen günde kaç kez kulladinÇatlasa görünürdü sık sık gidiyorum düşük doz verdiği için etki etmedi demek ki aynen hayırlısı elimizden bişey gelmiyor ki valla doktorun ağzının içine bakıyorum ne diyecek diye
Sadece femara kullandım günde 1 kere 5 günFemara ve klomen günde kaç kez kulladin
Banada doktorum klomen verdi günde 2 kere kullan dediSadece femara kullandım günde 1 kere 5 gün
Banada doktorum klomen verdi günde 2 kere kullan dedi
[/QUOT
Bende diyorum acaba düşük doz verdi diye mi gelişmiyor
Yoksa hiç mi gelişmeyecek diye çok korkuyorum
çocuk istiyorum evet ama doktora gitmedim yeni denemeye başladık olmazssa mecbur gidicem. ben yılda bir kaç defa regli olanlardanım ergenliğimden beri artık polikstover sendromunu yedim yuttum diyebilirim. artık onunla yaşamayı öğren dedi doktor bende öyle yaptım. evet engel tabıkı kilo verilmesi sart rahimde kist değil bizimkisi yumurtalıkta kistBeki hiç hamile kaldın mı cnm tedavi hiç oldummu ben hamile kalmayı çok istiyorum insAllah kalirim doktor hamile kalmaya engel dır pko
InsAllah hamile kalırız cnmçocuk istiyorum evet ama doktora gitmedim yeni denemeye başladık olmazssa mecbur gidicem. ben yılda bir kaç defa regli olanlardanım ergenliğimden beri artık polikstover sendromunu yedim yuttum diyebilirim. artık onunla yaşamayı öğren dedi doktor bende öyle yaptım. evet engel tabıkı kilo verilmesi sart rahimde kist değil bizimkisi yumurtalıkta kist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?