Gebeliğe Hazırlık Tarlusal kullanan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cnm ya sende pokosun galiba Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize doktor sana nsl tedavi uyguladı önce neyle basladiniz
Evet bende de pko var ilk femara verdi çatlatma iğnesiyle birlikte ama ilacı kullanmama rağmen yumurtalar hiç gelişmedi bir görünüp bir kayboluyor lar şaşırdım kaldım bende

Hayırlısı klomen verdi bittikten sonra kullanıcam InsAllah faydası olur hamile kalmayı çocuğumun olmasını cok istiyorum
Tarlusal ne için bana da klmen verdi doktor o bittikden sonra tarlusal verdi ama adt söktürücümü bilemdm buay hamilelik istiyorum ama ?

Tarlusal ne için bana da klmen verdi doktor o bittikden sonra tarlusal verdi ama adt söktürücümü bilemdm buay hamilelik istiyorum ama ?
Cnm tarsual adet söktürücü klomenle yumurtan buyumusmuydu kiste dönüşümü olabilir o yüzden tarlusal verdi

Çatlamış olabir cnm hayirlisi ya
Çatlasa görünürdü sık sık gidiyorum düşük doz verdiği için etki etmedi demek ki aynen hayırlısı elimizden bişey gelmiyor ki valla doktorun ağzının içine bakıyorum ne diyecek diye

Beki hiç hamile kaldın mı cnm tedavi hiç oldummu ben hamile kalmayı çok istiyorum insAllah kalirim doktor hamile kalmaya engel dır pko
çocuk istiyorum evet ama doktora gitmedim yeni denemeye başladık olmazssa mecbur gidicem. ben yılda bir kaç defa regli olanlardanım ergenliğimden beri artık polikstover sendromunu yedim yuttum diyebilirim. artık onunla yaşamayı öğren dedi doktor bende öyle yaptım. evet engel tabıkı kilo verilmesi sart rahimde kist değil bizimkisi yumurtalıkta kist

InsAllah hamile kalırız cnm

10 a kadar yolu falan yok arkadaşım. ben 23. günde oldum. normali 10-12 gün arasıdır ever ama 12. günde de adetin gelmediyse endişelenme. bu kesinlikle hamilelik ya da başka bir şey anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…