ilaç bitiminden 3 4 gün sonra olursun büyük ihtimal cnmKizlar ben pkoluyum doktor adet olmam için tarlusal verdi yarın bitecek kac gun sonra adet olurum kullanan varmi
ben kullandim bittikten sonra 5. gün oldumKizlar ben pkoluyum doktor adet olmam için tarlusal verdi yarın bitecek kac gun sonra adet olurum kullanan varmi
Ben kullanıyodum ama bir işe yaramıyordu en fazla 10 gün içinde sökmesi gerekiyor normaldeKizlar ben pkoluyum doktor adet olmam için tarlusal verdi yarın bitecek kac gun sonra adet olurum kullanan varmi
Nsl adet olmasınki cnmBen kullanıyodum ama bir işe yaramıyordu en fazla 10 gün içinde sökmesi gerekiyor normalde
Hayırlısı klomen verdi bittikten sonra kullanıcam InsAllah faydası olur hamile kalmayı çocuğumun olmasını cok istiyorumilaç bitiminden 3 4 gün sonra olursun büyük ihtimal cnm
İnşallah olur bizede bir buçuk yıl oldu 4 5 ay önce hamile kalmıştım düşük oldu soğan kürü yapmıştım ondan sonra hamile kalmıştım tavsiye ederim bendede pko varHayırlısı klomen verdi bittikten sonra kullanıcam InsAllah faydası olur hamile kalmayı çocuğumun olmasını cok istiyorum
Valla bilmiyorum yumurtalarımda sorun var galiba femara kullandım yumurtalar gelişmedi bileNsl adet olmasınki cnm
Denedim cnm ama uzgunumİnşallah olur bizede bir buçuk yıl oldu 4 5 ay önce hamile kalmıştım düşük oldu soğan kürü yapmıştım ondan sonra hamile kalmıştım tavsiye ederim bendede pko var
Beki senin bir çocuğun dValla bilmiyorum yumurtalarımda sorun var galiba femara kullandım yumurtalar gelişmedi bile
Cnm s3nin bir tane daha çocuğun varmi oda tedaviylemi olduValla bilmiyorum yumurtalarımda sorun var galiba femara kullandım yumurtalar gelişmedi bile
Yok canım hiç hamile bile kalmadım ki benBeki senin bir çocuğun d
Cnm s3nin bir tane daha çocuğun varmi oda tedaviylemi oldu
Anladım cnmYok canım hiç hamile bile kalmadım ki ben
Sogan suyumu zararlı cnm ben doktora söyledim bitkisel birşey sorun değil dedi ben 54 kiloyum cnm boyumda 1.54sabah akşam verdi ise bittikten bıkaç gün sonra oluyorsun çok içmemeye çalış öyle ilaçları biraz piskoloji bozarlar . bana da verıyorlar hep polikistn tedavisi yok karın bölgenızdekı yağlar gittiği anda kistiniz de gider polikist yumustalık da yaglanma gibi düşünün . soğan falan kaynatıp içme sakın ben uzun zaman yaptım cok zararlı yulaf kepegı ye düzenler oda
Beki hiç hamile kaldın mı cnm tedavi hiç oldummu ben hamile kalmayı çok istiyorum insAllah kalirim doktor hamile kalmaya engel dır pkoSogan suyumu zararlı cnm ben doktora söyledim bitkisel birşey sorun değil dedi ben 54 kiloyum cnm boyumda 1.54ama asiri pkoluyum zaten adet olucam klomen baslicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?