Gebeliğe Hazırlık Tarlusal kullanan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zpolatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
125
6
48
Kizlar ben pkoluyum doktor adet olmam için tarlusal verdi yarın bitecek kac gun sonra adet olurum kullanan varmi

3 gün sonrada olabilirsin 10 güne kadar yolu var 7. Günde olduğumda oldu 3. Günde olduğumda oldu

Kizlar ben pkoluyum doktor adet olmam için tarlusal verdi yarın bitecek kac gun sonra adet olurum kullanan varmi
Ben kullanıyodum ama bir işe yaramıyordu en fazla 10 gün içinde sökmesi gerekiyor normalde

Bende 5 yıl once kulanmiştim benım ilaç bitiminde 3 gunde gelirdi

Tatille cakistigi icin eskiden 2-3 kere icmisligim olmustu 4-5 gune oluyorsun

Hayırlısı klomen verdi bittikten sonra kullanıcam InsAllah faydası olur hamile kalmayı çocuğumun olmasını cok istiyorum
İnşallah olur bizede bir buçuk yıl oldu 4 5 ay önce hamile kalmıştım düşük oldu soğan kürü yapmıştım ondan sonra hamile kalmıştım tavsiye ederim bendede pko var

sabah akşam verdi ise bittikten bıkaç gün sonra oluyorsun çok içmemeye çalış öyle ilaçları biraz piskoloji bozarlar . bana da verıyorlar hep polikistn tedavisi yok karın bölgenızdekı yağlar gittiği anda kistiniz de gider polikist yumustalık da yaglanma gibi düşünün . soğan falan kaynatıp içme sakın ben uzun zaman yaptım cok zararlı yulaf kepegı ye düzenler oda

ben kullandim 4. Hapdan sonra adetim geldi bende biraktim haliyle simdi üstünden bi ay gecti tik yok

Sogan suyumu zararlı cnm ben doktora söyledim bitkisel birşey sorun değil dedi ben 54 kiloyum cnm boyumda 1.54 ama asiri pkoluyum zaten adet olucam klomen baslicak

Sogan suyumu zararlı cnm ben doktora söyledim bitkisel birşey sorun değil dedi ben 54 kiloyum cnm boyumda 1.54 ama asiri pkoluyum zaten adet olucam klomen baslicak
Beki hiç hamile kaldın mı cnm tedavi hiç oldummu ben hamile kalmayı çok istiyorum insAllah kalirim doktor hamile kalmaya engel dır pko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…