vallahi öyle tarlusal kullandım olmadım vesaire yazanlar cok olmus birde basını yazmıs sonunu yazmamışlar kafam karıştıCanım kürtajdan sonraki ikinci ayda bi gecikme yaşadım o da normalmiş ve ben stres oldum, kan verdim sonra hemen doktoruma yazdım tarlusal kullan dedi , kullandım kullanırken lekeler gelmeye başladı hap bittikten sonra ise tamamen soküldü. Sonraki ayda gününde oldum adetimi.
Stres olma çok düşünmemeye çalış, herşeyin başı stresden kaynaklı maalesef.
stres olma kuzum gelecektir , hap bittikten bir hafta sonra da gelebiliyormuş inşallah hemen gelir olursun bir an önce :)vallahi öyle tarlusal kullandım olmadım vesaire yazanlar cok olmus birde basını yazmıs sonunu yazmamışlar kafam karıştı
Bende de kist oluştu aralilkta ve normalde çok düzenliydi adetim ve o ay olamadım tArlusalla oldum. İlAc bitince dördüncü gün oldum. Diğer ay yine olmadım yine tarlusal kullandım. Neden böyle oldu bu kist yüzünden bilmiyorumilacım pazar günü bitti hala gelen giden yok daha ne kadar beklemem gerekiyor kızlarr
bugün 5. günüm gelen giden yok maalesef ne kadar beklemem gerekir?Bende de kist oluştu aralilkta ve normalde çok düzenliydi adetim ve o ay olamadım tArlusalla oldum. İlAc bitince dördüncü gün oldum. Diğer ay yine olmadım yine tarlusal kullandım. Neden böyle oldu bu kist yüzünden bilmiyorum
İlaç bitince 9 gün içinde olunuyormus sanırım. Ben 4 . Gün olmuştumbugün 5. günüm gelen giden yok maalesef ne kadar beklemem gerekir?