• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tarlusal biteli 8 gün oldu ama henüz âdet olmadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrhanm

Evvela sabır...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
612
266
103
Kızlar merhaba, ben pkoluyum ve 3 yıllık evliyim, iki aydır klomen tedavisi görüyorum fakat bu ay yumurta oluşmadığı için iptal ettik bu ayki tedaviyi , doktora sormadan ve test yapmadan direk tarlusal alıp kullandım, kasık ve bacak agrım oldu bacak agrim hâlâ var. Birde 4 gün boyunca koyu beyaz sümüksü baya yoğun akintim oldu ama yine adet olmadım . Bugün tarlusal biteli 8. Gün ve ıslaklık hissedip lavaboya gittiğimde sadece iç çamaşırımın ıslandığini görüyorum . Başına böyle bişey gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim

Olacağımı sanmıyorum , kötü bişey yoktur dimi 😏
yani keşke kafanıza göre kullanmasaydınız ilacı. Hamilelik olma ihtimali yok sanıyorum öyle anladım yazdığınızdan. Pkoluysan eğer kistten dolayı da olmayabilir. Yani biz bilemeyiz. 10 gün bekle 11.gün doktora mutlaka git. Lanet olsun pko ne çektik senden :KK71:

yani keşke kafanıza göre kullanmasaydınız ilacı. Hamilelik olma ihtimali yok sanıyorum öyle anladım yazdığınızdan. Pkoluysan eğer kistten dolayı da olmayabilir. Yani biz bilemeyiz. 10 gün bekle 11.gün doktora mutlaka git. Lanet olsun pko ne çektik senden :KK71:
Akşam eve gidince gebelik testi yapicam canım, sorma ya ne illet bi hastalikmis milletin adeti gecikince bir ihtimal vardır hamilelik .bizimkisi yılan hikayesi gibi 🙈

Akşam eve gidince gebelik testi yapicam canım, sorma ya ne illet bi hastalikmis milletin adeti gecikince bir ihtimal vardır hamilelik .bizimkisi yılan hikayesi gibi 🙈
aynen öyle sitres de cabası. geçen ay 10 gün geç oldum ondan önce tam gününde ondan önce 6 gün geç oldum. Allahın cezası her gün adet olma ihtimalim var. Tedavi görüyosan bi de bebek için boşa ümitlenmek var. İlk hamileliğimde adetimden 21 gün sonra olmayınca artık kan vereyim dedim hamileymişim meğer kaybettim bebeğimi. En başlarda heyecanla test yapmalar falan oluyo ya onun hayal kırıklığıyla beklememiştim.

aynen öyle sitres de cabası. geçen ay 10 gün geç oldum ondan önce tam gününde ondan önce 6 gün geç oldum. Allahın cezası her gün adet olma ihtimalim var. Tedavi görüyosan bi de bebek için boşa ümitlenmek var. İlk hamileliğimde adetimden 21 gün sonra olmayınca artık kan vereyim dedim hamileymişim meğer kaybettim bebeğimi. En başlarda heyecanla test yapmalar falan oluyo ya onun hayal kırıklığıyla beklememiştim.
Yaa canim geçmiş olsun neden kaybettin, tedaviylemi olmuştu

Yaa canim geçmiş olsun neden kaybettin, tedaviylemi olmuştu
ilki normal oldu kendiliğinden gelişmedi kürtaj oldu. İkinci gebeliğim klomenle oldu yumurtlama tedavisiyle düşük oldu. Tedaviden beri 1 yıl geçti hamile kalamıyorum. aşılama yaptık kasımda ama olmadı

ilki normal oldu kendiliğinden gelişmedi kürtaj oldu. İkinci gebeliğim klomenle oldu yumurtlama tedavisiyle düşük oldu. Tedaviden beri 1 yıl geçti hamile kalamıyorum. aşılama yaptık kasımda ama olmadı
Anladım canım, bende bu ayda klomen kullanıcam olmazsa aşılamaya geçicem

Back