- 3 Mayıs 2011
- 13.748
- 48.943
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Canım ben de kullanmıştım ama daha ilaç bitmeden oldum. Biraz stresli gibisin haaliyle olmayınca insan sürekli düşünüyor doktoruna görüştün mü o ne söyledi kesilmesine. Bide stresten olabilir biraz rahatlamaya çalış kafandan atmayı dene bu düşünceyiMerhaba hanımlar,
Öncelikle yeni yılınız mutlu ve sağlıklı olsun.
Tam 60 gündür regl olamıyorum. Doktora gittim Tarlusal verdi. 6 gün kullandım ama 5.gün çok açık kahverengi sulu 5 6 damla akıntım oldu. Doktor adet oluyorsun içme dedi diye son dozu almadım.
Adetin 3.günü tahlillerim olacaktı ama ilacın son dozunu almayınca kesildi. Yani regl olamadım.
Normalde 10 güne kadar yolu var ama bugün 12.gün ve ben hala olamıyorum. Artık çok canım sıkılmaya başladı.
Bu normal mi sizce? 2 ay oldu ya, çatlayacağım artık
Canım yapacak birsey yok tekrar doktora muayene olman lazım normal değil yani lekelenme olup kesilmesi ilaca rağmen bideOlamamışım kızlar. Dün 5 6 damla geldi, oldum sandım, kesildi sonra. Bu gece yine 5 6 damla geldi. Yine kesildi. Napıcam ben regl miyim değil miyim bilmiyorum
Canım yapacak birsey yok tekrar doktora muayene olman lazım normal değil yani lekelenme olup kesilmesi ilaca rağmen bide
Bu süreçte gebelik düşündüysen eğer bi gebelik testi yapsanmı acaba
Bende bir kere o şekilde tarlusal kullanırken hiç dikkat etmediğim bi zamanda olmuştuda o yüzden okuyunca direk aklıma o geldi bi dene bence en azından yoksa doktora gidersin inşallah vardırYani ilaç kullanmadan kaçamağımız oldu evet bebek için uğraşıyoruz ama hiç öylr uzanıp bekleme vs olmadı.
Tarlusal bittikten en geç 10gün sonra adet olunuyor bikaç gün daha bekleyin olmazsanız bi doktora görünmenizde fayda var.Merhaba hanımlar,
Tam 60 gündür regl olamıyorum. Doktora gittim Tarlusal verdi. 6 gün kullandım ama 5.gün çok açık kahverengi sulu 5 6 damla akıntım oldu. Doktor adet oluyorsun içme dedi diye son dozu almadım.
Adetin 3.günü tahlillerim olacaktı ama ilacın son dozunu almayınca kesildi. Yani regl olamadım.
Normalde 10 güne kadar yolu var ama bugün 12.gün ve ben hala olamıyorum. Artık çok canım sıkılmaya başladı.
Herhangi bir tane dogum kontrol hapi icilse olurmu yoksa hangi msrkanin icilmeliCnm ben durumu çok yaşadım bı Dr tavsiyesiyle doğum kontrol hapini 3 gece 2 ser tane iciyodum 4 veya 5gun sonra oluyodum bı kaç ay böyle yaparak düzene girdi dene istersen
Son durumunuz nedir bende syni durundayim lekelenme oldu gerisi yok yarinda sokulurmu sanmam tarlusal biteli 10 gun oldu iki gun once lekelenme geldi bugunde cok az okadarMerhaba hanımlar,
Sağlık ocağı ne verirse onu içtim hiç marka farketmez demişti DrHerhangi bir tane dogum kontrol hapi icilse olurmu yoksa hangi msrkanin icilmeli
3 gun gunde iki tane mi ictiniz 5 ghn sonra geldi dimiSağlık ocağı ne verirse onu içtim hiç marka farketmez demişti Dr
Aynen cnm benim öyle olmuştu ama sen tarlusaldan sonra kahve akıntı yasamissin galiba şimdi diğer konuna yazacaktım hamile olma ihtimali var mı3 gun gunde iki tane mi ictiniz 5 ghn sonra geldi dimi
Aynen geri cekilme ile korunuypruz ohtimal cok cok az aslindaAynen cnm benim öyle olmuştu ama sen tarlusaldan sonra kahve akıntı yasamissin galiba şimdi diğer konuna yazacaktım hamile olma ihtimali var mı
Olsun sen yine de dikkat et şimdilik içme yada Dr sorup öyle kullan cnm daha bugün tarlusaldan sonra hamile olduğunu öğrenen biri vardı bekle biraz kaş yapalım derken göz cıkarmayalımAynen geri cekilme ile korunuypruz ohtimal cok cok az aslinda
Haklisin ins hamile deilimdir esim dikkat eder hep ama olsun biraz daha brklesem mi yaa o kahverebgi lekeyi adetten sayamayiz heralde deilmi yarjn bi gebelik testi yapaym adetm 43 gun gecikti bu arada hapla beraber hamile gibi hissetmiyorumda anlayamadimOlsun sen yine de dikkat et şimdilik içme yada Dr sorup öyle kullan cnm daha bugün tarlusaldan sonra hamile olduğunu öğrenen biri vardı bekle biraz kaş yapalım derken göz cıkarmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?