• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal/Adet söktürücü içip adet olamamak normal mi?

Haklisin ins hamile deilimdir esim dikkat eder hep ama olsun biraz daha brklesem mi yaa o kahverebgi lekeyi adetten sayamayiz heralde deilmi yarjn bi gebelik testi yapaym adetm 43 gun gecikti bu arada hapla beraber hamile gibi hissetmiyorumda anlayamadim
Leke kafama takıldı benimde inşallah sökülür kadın olmak ne zor şey hayırlı olsun hakkında

Leke kafama takıldı benimde inşallah sökülür kadın olmak ne zor şey hayırlı olsun hakkında
Aynen ya tarlusal bitince 10 gjn icinde gelir denildi 9.gunde lekelenme geldi minik ped degistirdim ogun hata cok az deildi leke ama dun ve bugun yok dencek kadsr azdi kesildi die dusundum artik pco filands yok 3 4 ay knce baktirdim okdr burayada bakiorm lekelenme gelen var ama sonrasini yazmamislar geldimi gelmedimi cok zor cidden cvp icin tsk ederim cok

Aynen ya tarlusal bitince 10 gjn icinde gelir denildi 9.gunde lekelenme geldi minik ped degistirdim ogun hata cok az deildi leke ama dun ve bugun yok dencek kadsr azdi kesildi die dusundum artik pco filands yok 3 4 ay knce baktirdim okdr burayada bakiorm lekelenme gelen var ama sonrasini yazmamislar geldimi gelmedimi cok zor cidden cvp icin tsk ederim cok
Rica ederim cnm

Back
X