Tarlosal icmelimyim Ne yapmalıyım

Karagullu

Kün fe YeKün 🤲OL DER VE OLUR 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
2.628
2.524
53
33
Arkadaşlar ben yaklaşık 50gundr adet görmüyorum esimle yeni çocuk düşünmeye başladık 1ay önce korunmadik ve öğünden beride adet görmüyorum idrar testi yaptım negatif doktora gittim test yaptrdm kan tahlili oda negatif çıktı ultrasonda karnimdan baktı bişe yok dedi tarlusla verdi adetim sökülsün diye dhaa önce hiç kullanmadım ne yapmalıyım sizce adette olmadım baya bı okudum ilacı içtikten sonra öğrenen çok kişi olmuş hamile olduğunu yardımcı olursanız böyle bişe yaşayan varmı çok stresliyim

50 gün?
Hep böyle olmuyorsa bekleyin de adet düzensizliği var zaten muhtemelen sizde. Sebebini söylemedi mi bakan doktor?

50 gün?
Hep böyle olmuyorsa bekleyin de adet düzensizliği var zaten muhtemelen sizde. Sebebini söylemedi mi bakan doktor?
Cnm vallahi hiç bişe yok dedi olabilir boyle dedi hemen söktürücü yazdı benim.adetim duzensiz ama hiç bu kadar uzamamisti bide aşırı bel ağrısı var 1haftadr hamile olabilir miyim diye düşünmüyor değilim vallahi napcm bilemedim geç döllenme falan olayı oluyormuş bazen olabilirmi bilemedm

Anladım canım
Valla bazen kanda da geç çıkabiliyor bazılarında
Ben olsam biraz daha beklerdim sanırım

Anladım canım
Valla bazen kanda da geç çıkabiliyor bazılarında
Ben olsam biraz daha beklerdim sanırım
Sağol cnm sanırım bende beklicem birazdaha en azından 1hafta 10gun daha bakiyim olmazsam bidaha test yaptrrm çıkmazsa artık icerm napiyim

Bugün tan 2 ayi devirdim adet olmadım kizlar ya yardımcı olun acaba hamilemiyim anlamadm kan testi yaptırmadim ama sanırım yaptrcam artık adet olmadgm için mi bilmiyorum ama göğüslerim balon gibi şişti karnında aynı şekilde ya hamileyim ya hastalık belirtisi bunlar anlamadm benle aynı durumda olan varmı acaba

Valla kuzum 50 gün hangi gebelik kendini gizler? Yerleşme kanaman mide bulantın ne bilim teste çift çizgi yok. Sonra kanda ve karındada görememiş o zaman bence bekleyecek birşey yok doktorlarda ilginçleşmiş bugün okuduğum böyle garip ikinci başlık benim adetim dört gün gecikmişti doktor hemen hormon testi isteyip teşhis koymuştu hadi diyelim alttan baktı rahimde bir problem yok. Peki tedbir için smear testi istedi mi hormon istedimi? Yani 50 gün olan bir geçikme hadi adet söktürücü kullan diyip geçiştirilecek bir süre değil. Belki hormon bozukluğu v.s yok ama yumurtlama olmuyor ve bu sebeple adet görmüyorsun doktor ne hakla senin iki ayını gelişi güzel harcar anlamış değilim sonuçta bebek istiyorsun her geçen vakit gereksiz baskıya sokacak seni. Neyse amacım çıkıntılık yapmak değil sadece bende bebek beklediğim süreçteki stresimi hatırlıyorum yıpranma benim gibi diye fikrimi söylüyorum

Cnm benim bir tane çocuğum var 2.icin korunmayı bıraktık korunmayı biraktgimdan beri olmadm adet belki geç döllenme olur diye bekledim ben doktorlar herşeyi yaptı hiç bu sorun çıkmadı bekarligmdada adetlerim.duzensizdi hatta korkuyrdum çocuğum olma diye ama ilk geceden hamile kaldim anlamadm valla cnm.korundugumz zamanlarda aslında geri cekilmeyle korundk korunma sayılmaz ama işte o zamanlar her ay olurdum en fazla 5gun geckirdm bu sefer boyle olunca korktum artk haftaya randevu aldım başka doktora gidicm bida yaotrcam herşeyimi

Sizinle aynı durumdayım balon gibi de şiştim doktora gittiniz mi adet oldunuz mu

Sizinle aynı durumdayım balon gibi de şiştim doktora gittiniz mi adet oldunuz mu
Cnm ben bugün gittim dktota hasta olmamıştım test yaptı hamile değilim adet söktürücü verdi bugün başladm kullnmaya bklm adet olunca 3.gunu gel defi hormon testi ypck cnm inş kötü bişe yoktur ikimizde istdgmize ulsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…