Irkı olduğuna dair soruları yanıtlamayıp "bunun cevabı bende kalsın" demiş ama hiçbir zaman ırkçı bir tutum sergilememiş veya söylemi olmamış. Hatta Afrika için düzenlenen Live Aid konserlerinde Wembley'de sahne aldılar.severim kendini. bir makalede ırkçı olduğunu yazmışlardı. işte o an umarım yanlış bilgidir dedim. umuyorum
Ya kavun o konuda çok güldüğüm bir şey var da özelden yazayımYazdım yazdım sildim ya, ne yazsam az gelecek bu adam için. Ne güzel bir sestir o...
Şarkısının içine "bismillah"ı bile alıp söyleyen ve söyleten bir insan nasıl ırkçı olabilir?
Bismillahı bile diyorum çünkü Avrupa'nın çoğu islamiyetten yaka silker halde, adam ama kaç kişiye söylettirdi.
Heyecanla bekliyorumYa kavun o konuda çok güldüğüm bir şey var da özelden yazayım
Hatta ben de bu örneğini genişleteyim.Yazdım yazdım sildim ya, ne yazsam az gelecek bu adam için. Ne güzel bir sestir o...
Şarkısının içine "bismillah"ı bile alıp söyleyen ve söyleten bir insan nasıl ırkçı olabilir?
Bismillahı bile diyorum çünkü Avrupa'nın çoğu islamiyetten yaka silker halde, adam ama kaç kişiye söylettirdi.
Bilmeyenlerin de müzik kültürü gelişsin. Sadece müzik değil genel kültürdür aynı zamanda.
Paylaşımlara teşekkürler
bilmeyen bir kişi bile tanışsa Queen'le kardır.
Bohemian Rhapsody gerçekten eşi benzeri olmayan bir şarkı
Tövbe tövbeAnladım, sen de anladın
Duvarlara dikkat. Bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?