• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihle başım dertteeeee :(

papatya_931

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
150
0
96
Tekirdağ
Arkadaşlarrr sınava az kaldı ve ben tarih konularını bitirmeme rağmen yorum sorularında hala hatalar yapıorum.. Bana yardımcı olurmusunuz siz nasıl çalışıosunuz neler yapmam gerek?? Akşam deneme yaptım netler istediğim gibi değil hala Ağlamaktan gözlerim şiştiii :43::43::26::5:

Arkadaşlarrr sınava az kaldı ve ben tarih konularını bitirmeme rağmen yorum sorularında hala hatalar yapıorum.. Bana yardımcı olurmusunuz siz nasıl çalışıosunuz neler yapmam gerek?? Akşam deneme yaptım netler istediğim gibi değil hala Ağlamaktan gözlerim şiştiii :43::43::26::5:

Cnm kaç net çıkartıyorsun 30 soruda????

Cnm tarih de en az 2 kaynaktan çalşmak lazım... bitirdiğin ünielerden sonra bolbol soru çözmen lazım... aklında tutamadklarını bi kağıda yaz duvara as sürekli gelip geçerken bak baktıkça aklında kalır... sürekli tekrar yap.... tarih tekrardan ibarettr nede olsa:1:

tarıh dahıl butun derslerde basarının sırrı cok soru cozmek dıye dusunuyorum canım kac kaynaktan soru cozuyosun ben en az 5 kaynaktan soru cozuyorum artı bıde elımde olmayan kaynakların sadece tarıh sorularının fotokopısını cektırdım oda cok faydalı oldu yanı cok soru cozersen yorum sorularında zorlanmassın

Cnm kaç net çıkartıyorsun 30 soruda????

Cnm tarih de en az 2 kaynaktan çalşmak lazım... bitirdiğin ünielerden sonra bolbol soru çözmen lazım... aklında tutamadklarını bi kağıda yaz duvara as sürekli gelip geçerken bak baktıkça aklında kalır... sürekli tekrar yap.... tarih tekrardan ibarettr nede olsa:1:

Canım teşekkür ederim desteğin için 30 soruda genelde 20 net civarı yapıorum ama akşam felaketti bikaç gün ara vermiştim belkide onun etkisi ama çok moralimi bozdu işte.. zamanda daralınca daha çok sıkıntı yapıorum..

tarıh dahıl butun derslerde basarının sırrı cok soru cozmek dıye dusunuyorum canım kac kaynaktan soru cozuyosun ben en az 5 kaynaktan soru cozuyorum artı bıde elımde olmayan kaynakların sadece tarıh sorularının fotokopısını cektırdım oda cok faydalı oldu yanı cok soru cozersen yorum sorularında zorlanmassın

Elimde şuan konu anlatımı olarak 3 kaynak var + soru bankalarıda tabi canım.. ama bi süredir netten soru bankalarının e-kitaplarını indiriorum onlarında çok faydasını gördüm ama ne bilim bendemi bi sorun var diye düşünmeye başladım artık :) çünü sayısalcıyım ben ve şimdiye kadar hiç tarih çalışmadım ilk defa oturup konu öğreniorum sanırım o yüzden bukadar sıkıntı yaşadım.. Teşekkür ederim arkadaşımmm

Tatlım Tarihte sana birkaç tüyo verebilirim. Ama malum saat geç bana özelden hatırlatırsan paylaşırım seninle. Ağlama 2 ayda fullersin bile.
Ben 0 dım Tarihte. Bildiğin 0. İlkeleri bile çözemiyordum :27: Çok şükür çok iyi durumda şuan.
Neyse bana ulaş tatlım :34:

Son düzenleme:
Tatlım Tarihte sana birkaç tüyo verebilirim. Ama malum saat geç bana özelden hatırlatırsan paylaşırım seninle. Ağlama 2 ayda fullersin bile.
Ben 0 dım Tarihte. Bildiğin 0. İlkeleri bile çözemiyordum :27: Çok şükür çok iyi durumda şuan.
Neyse bana ulaş tatlım :34:

sevgi meleğii banada tüyo verebilir misinn rica etsem :44:

Back