• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihi Aşk Romanları

Jane Austen: Emma, Aş ve Gurur, Umut Parkı, İkna (inanç), Northanger Manastrı, Akıl ve Tutku...
Julia Quinn : Son söz Aşkın , Bana Sevdiğini Söyle, Şahane bir kadının gizli günlüğü, Yüreğe söz geçmiyor...
Julie Garwood: Düğün, Gelin, Sır,
Judiht McNaught: Düşler Kırallığı, İçinde Aşk Saklı, Sen Gelmeden Önce, Sonsuza kadar, Seni Beklerken, Mutluluk...
Sabrina Jeffries: Aşk Hırsızı, Bir Prense Aşık Oldum, Ömür Boyu Sürecek...
Elizabeth Hoyt: Çirkinin Aşığı, Kalbimi Sana verdim...
Georgette Heyer: Aşka Bir Şans Daha...
Terassa Medeiros: Güllerin Fısıltısı

Bende olupta şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bende tarihi aşk romanları okumasını çok seviyorum...Hepsi harikadır...

Victoria Alexander: Sonunu Bile Bile
Karen Hawkins: Aşkına Talibim
Lİz Valdez : Sabır
Madeline Hunter: Aşk Gibi Günah Gibi
Susan Elizabeth: Aşk Kapıyı Çalınca
Lİz Carlyle: Yanlız Benim Ol
Elosa James: Yüreğime Aşk Düştü

Jane Austen: Emma, Aş ve Gurur, Umut Parkı, İkna (inanç), Northanger Manastrı, Akıl ve Tutku...
Julia Quinn : Son söz Aşkın , Bana Sevdiğini Söyle, Şahane bir kadının gizli günlüğü, Yüreğe söz geçmiyor...
Julie Garwood: Düğün, Gelin, Sır,
Judiht McNaught: Düşler Kırallığı, İçinde Aşk Saklı, Sen Gelmeden Önce, Sonsuza kadar, Seni Beklerken, Mutluluk...
Sabrina Jeffries: Aşk Hırsızı, Bir Prense Aşık Oldum, Ömür Boyu Sürecek...
Elizabeth Hoyt: Çirkinin Aşığı, Kalbimi Sana verdim...
Georgette Heyer: Aşka Bir Şans Daha...
Terassa Medeiros: Güllerin Fısıltısı

Bende olupta şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bende tarihi aşk romanları okumasını çok seviyorum...Hepsi harikadır...

Güzelim hepsini okudum dersem inanırmısın??
İçinde beğendiklerimde oldu beğenmediklerimde aklına gelirse yine yaz teşekkürler

Yakın Tarih ve Bir Dönem kitabı.

Kürşat Başar-Başucumda Müzik
Tavsiye edebilirim.

12 Eylül Zamanlarında yaşanan gerçek bir aşkın hikayesi.

Back