ben tarihin son konusu hariç ( çağdaş türk ve dünya tarihi ) bitirdim çok şükür. 2ayrı yere özet çıkarıp çalıştım ilk başlarda zor geliyordu ama biraz üzerine düşünce öğrenmişim, sana tavsiyem konuyu anlayarak ve ilişki kurarak oku, sonra başa dönüp tekrar et ve soru çöz. kpss ye kadar aynı konuları kitap üzerinden 4-5 kez daha okursun pekişir..
ben tarihin son konusu hariç ( çağdaş türk ve dünya tarihi ) bitirdim çok şükür. 2ayrı yere özet çıkarıp çalıştım ilk başlarda zor geliyordu ama biraz üzerine düşünce öğrenmişim, sana tavsiyem konuyu anlayarak ve ilişki kurarak oku, sonra başa dönüp tekrar et ve soru çöz. kpss ye kadar aynı konuları kitap üzerinden 4-5 kez daha okursun pekişir..
konuyu bitirince hemen diğer konuya geçme, 2 yada 3 kez tekrar et ve 100 un üstünde soru çözmen lazım. eğer 1. konuyu tam anlamadan 2. konuya geçersen karışır :) bende öyle oluyor o yüzden yavaş yavaş ileriliyorum tarihte. vatandaşlıkta sorunum yok terimlere yabancı değilim işletme bölümü bitirdiğimden dolayı :)
konuyu bitirince hemen diğer konuya geçme, 2 yada 3 kez tekrar et ve 100 un üstünde soru çözmen lazım. eğer 1. konuyu tam anlamadan 2. konuya geçersen karışır :) bende öyle oluyor o yüzden yavaş yavaş ileriliyorum tarihte. vatandaşlıkta sorunum yok terimlere yabancı değilim işletme bölümü bitirdiğimden dolayı :)
ben 1. Konuyu bitirdim vatandaşlıkta henüz. Uzun olduğu için bol soru çözmem lazım. :) anayasalar karışık evet ama sürekli tekrarla olur test çözdükçede özdeşleşir sanırım.
selam benim de tarih sıkıntılı bende 4-5 konu bitirdim . ama geriye döndügümde hiç bişi kalmamış aklımda sorular hep yanlış çıkıyor.
sürekli tekrar etmeye fırsatta olmuyor. yazarak çalışmayı denedim ama çok zaman alıyor bazen bi dersi 2-3 günde bitirdiğim oluyordu. bende bıraktım yazarak çalışmayı. ihtiyacın kitabından çalışıyorum. murat yayınlarınında cep kitabı var. bitirdiğim konuyu her iki kitaptanda okuyup video izliyorum. bazen acele ediyorum konular biran önce bitsede ben de sürekli deneme çözsem diye. direk video izleyerek çalışıyorum bazı konuları. bakalım tarih tamamen bi bitse sonra tekrar için başa döneceğim