- Konu Sahibi glikozym01
-
en iyisini yapmışsın canım bende öyleydim. tavsiye ettiklerimi söyleyeyim bende 0 sözel bilgi ile başlamıştım.Yargı, ihtiyaç. yediklim, uzman kariyer.. bunları çöz yeter canım fazla değiller her konudan içinde en fazla 2 testoluyor. bilirsin ki sayısalcılar daha erken kavrar korkma yani.kpss a dan girdim ben senin önlisans mı lisans mı ?
ne alaka sayısalcılar en erken kavrar bu durumda eşit ağırlıkçılarla sözelciler bu durumda aptal mı oluyor...
mağdem erken kavrıyordun lisede niye öğrenemedin tarihi .
ben lisede sözel çıkışlıyım üniversiteyi muhasebe olarak okudum birçok sayısal bölümü bitirmiş arkadaşlarıma muhasebe anlattımda geçirdim bu durumda tezin çok yanlış.
Yeryüzünün şekillenmesinde en etkili dış kuvvetin ismini yazınız?
Kar ve buz sularıyla beslenen akarsulardaki seviyesinin en fazla arttığı dönem niçin ilkbahardır?
Merhabalar,kolay gelsin...
Ben de yaprak testlerde çözemediğim bir kaç tane tarih sorusu var onları soracağım:114:
Timur,Ankara Savaşı'ndan sonra Anadolu Beylerine eski yerlerini vermiş,geriye kalan yerleri de 4 Osmanlı şehzadesine vererek her birine kemer,külah ver hil'at,yani hükümdarlık alametleri yollamıştır.Bu durum aşağıdakilerden hangisinin açık bir kanıtıdır?
A)Timur,Ankara Savaşı'nı Anadolu beylerine topraklarını yeniden kazandırmak için yapmıştır.
B)Ankara Savaşı ile Rumeli toprakları Osmanlı'dan ayrılmıştır.
C)4 şehzadeye bağlı olarak 4 ayrı imparatorluk oluşmuştur.
D)Timur'un asıl amacı,büyük ve güçlü bir Osmanlı ülkesi yaratmaktır.
E)Ankara savaşı ile Osmanlı imparatorluğu yüzyıllarca toparlanamamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?