- Konu Sahibi glikozym01
Hadi kızlar elele vererek genel kültürü zevkli ve kolayca halledebiliriz. sorularınızı ve dipnotlarınızı bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçen yıl atandım canım 89 aldım. yardımcı olurum bilgilerim tazedir kolay gelsin
1.hukuk
2.eğitim
3.rejim
19. yüzyılda yukarıda verilen alanlardan hangilerinde ikiliklerin ortaya çıktığı söylenebilir?
A)yalnız1
B)yalnız2
c)1 ve 2
D)1 ve 3
e) 2 ve 3
1.hukuk
2.eğitim
3.rejim
19. yüzyılda yukarıda verilen alanlardan hangilerinde ikiliklerin ortaya çıktığı söylenebilir?
A)yalnız1
B)yalnız2
c)1 ve 2
D)1 ve 3
e) 2 ve 3
Hukuk ve eğitim alanında değişiklikler olmuştur...
değişiklik olduğunu biliyorum ama ikilik farklı şey değil mi?
Hangi yayına ait canım bu soru ?
Akıllı Adam yazıyor canım testlerin üstünde.
ilk defa duyuyorum canım bu yayını. reklam olmasın diye yayın ismi vermeyyeyim de denenmişleri takip etmeni tavsiye ederim? dersaneye gidiyor musun ben gitmeden başaranlardanım...
Hayır canım gitmiyorum sadece sözel eksiğim olduğu için onuda evde tamamlarım diye düşünüyorum...
en iyisini yapmışsın canım bende öyleydim. tavsiye ettiklerimi söyleyeyim bende 0 sözel bilgi ile başlamıştım.Yargı, ihtiyaç. yediklim, uzman kariyer.. bunları çöz yeter canım fazla değiller her konudan içinde en fazla 2 testoluyor. bilirsin ki sayısalcılar daha erken kavrar korkma yani.kpss a dan girdim ben senin önlisans mı lisans mı ?
Lisans canım felsefe mezunuyum... Ama liseden sayısal çıkışlıyım...
Osmanlı devleti hangi antlaşma ile bir azınlık gruba ilk kez bağımsızlık hakkı vermiştir?
beyninin her iki tarafını da çalıştırmışsın demekki kaç puan alman gerekiyor?
90 alsam garantilerim canım geçen sınavda 60 genel yetenekten 55ini yaptım ama genel kültür batırdı beni
olur canım dert etme iyi yapmışssın . aslında gk daha kolay ama bilgileri sindirince ^topiğini takip edeceğim canım benim şimdi çıkmam gerek kolay gelsin