- Konu Sahibi hopenotevent
mutluluklar canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersiniz canım bir ömür mutluluklar
TEŞEKKURLER CANIM AMIN İNŞ. opuyorumnanaktan[pirlanta_a Çok güzel olmuşsun. Allah bir yastıkta kocatsın. Maşallah.
AMIN CNM İNŞ.opuyorumnanaktanozicelcius mutluluklar canım...
sağol canım amin inş. opuyorumnanaktanmutluluklarrrrrr....
teşekkurler tatlım amın inş. opuyorumnanaktancnm çooook güzel bir gelin olmuşsun allah mutlu etsin
amıınn inş. canım benım çok sağolHarikasiniz , bir ömür boyu huzur mutluluk eksik olmasin hayatinizdan..
teşekkurler canım a.s. amınn inş.herşey çok güzel görünüyor,özellikle sen
mutluluklar dilerim bir ömür.....
tabıkı herşey mazı oluyor ama yasananların anısı guzel kalıyor allah herkese nasip etsın teşekkurler canımcok güzel bir gelin olmusun allah bir ömür boyu bahtinizida güzel etsin.. o duygusal anlarda cok müthis karelenmis.. bende cok aglamistim ozamanlar hatta bayilmistim bile gelin almaya yani beni almaya geldiklerinde babama dayanamayip :) simdi mazii. hersey yasanmasi gerek ama .. tekrardan mutluluklar
amın canım inş.Allahim omur boyu mutlu etsinnnnnn
sağol canım çok teşekkurler a.s.mutluluklar canım ne kadar tatlı olmuşun öyle maşallah
çok sağol canım inş. en güzelleri sizin olur rabbım hayırlısını nasip etsinCok guzel gelin olmussssun masallah diyelim :) allah mesut etsin... Darisi basimiza :)
teşekkurler canım amın inş.çok güzel olmuşsun.
Allah mutluluğunuzu bozmasın
bayılma canım benım kaydirigubbakcemile3 çok teşekkurler amın inş... rabbım sizede nasip etsinayyyy bayıldım bayılacammm çoookk hoş olmuşsuuun gelinliğin saçın duvağın süpeer
allah her daim mutlu etsin bir ömür cnm utandırmasın
sağol cnm inş.Allah mesut etsin :)
çok sağol cnm inş.herşey çok duru bir güzelliğe sahip...
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah...:Saruboceq:
makyajına bayıldım!
harika olmuş..
Allah bir yastıkta kocatsın caınmm, bir ömür mutluluklar