Tarifsiz Heycanlar... :)

herşey çok duru bir güzelliğe sahip...

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah...
:Saruboceq:

ayyyy bayıldım bayılacammm çoookk hoş olmuşsuuun gelinliğin saçın duvağın süpeer
allah her daim mutlu etsin bir ömür cnm utandırmasın

cok güzel bir gelin olmusun allah bir ömür boyu bahtinizida güzel etsin.. o duygusal anlarda cok müthis karelenmis.. bende cok aglamistim ozamanlar hatta bayilmistim bile gelin almaya yani beni almaya geldiklerinde babama dayanamayip :) simdi mazii. hersey yasanmasi gerek ama .. tekrardan mutluluklar

mutluluklarrrrrr....
sağol canım amin inş. opuyorumnanaktan

cnm çooook güzel bir gelin olmuşsun allah mutlu etsin
teşekkurler tatlım amın inş. opuyorumnanaktan

Harikasiniz , bir ömür boyu huzur mutluluk eksik olmasin hayatinizdan..
amıınn inş. canım benım çok sağol:nazar:opuyorumnanaktan

herşey çok güzel görünüyor,özellikle sen

mutluluklar dilerim bir ömür.....
teşekkurler canım a.s. amınn inş. :nazar:

cok güzel bir gelin olmusun allah bir ömür boyu bahtinizida güzel etsin.. o duygusal anlarda cok müthis karelenmis.. bende cok aglamistim ozamanlar hatta bayilmistim bile gelin almaya yani beni almaya geldiklerinde babama dayanamayip :) simdi mazii. hersey yasanmasi gerek ama .. tekrardan mutluluklar
tabıkı herşey mazı oluyor ama yasananların anısı guzel kalıyor allah herkese nasip etsın teşekkurler canım :nazar:

Allahim omur boyu mutlu etsinnnnnn
amın canım inş. :nazar:

mutluluklar canım ne kadar tatlı olmuşun öyle maşallah
sağol canım çok teşekkurler a.s.:nazar:

Cok guzel gelin olmussssun masallah diyelim :) allah mesut etsin... Darisi basimiza :)
çok sağol canım inş. en güzelleri sizin olur rabbım hayırlısını nasip etsin :nazar:

çok güzel olmuşsun.
Allah mutluluğunuzu bozmasın
teşekkurler canım amın inş. :nazar:a.s.

ayyyy bayıldım bayılacammm çoookk hoş olmuşsuuun gelinliğin saçın duvağın süpeer
allah her daim mutlu etsin bir ömür cnm utandırmasın
bayılma canım benım kaydirigubbakcemile3 çok teşekkurler amın inş... rabbım sizede nasip etsin:nazar:

Allah mesut etsin :)
sağol cnm inş. :nazar:

Back