Tarifsiz Heycanlar... :)

maşallah canım herşey o kadar güzel ki ... mutluluğunuz daim olsun allah ayırmasın bir yastıkta bir ömür boyu sürsün yuvanız...

canım saç makyaj gelinlik süper maşallah..kuaförünü öğrenebilirmiyin hangi semt ve hepsi saç makyaj ne kadara mal oldu çok beğendim kardeşiminde düğünü var.. bilgi verebilirsen sevinirim tatlım.. birde saçının rengide şahane hangi renk acaba..

canım saç makyaj gelinlik süper maşallah..kuaförünü öğrenebilirmiyin hangi semt ve hepsi saç makyaj ne kadara mal oldu çok beğendim kardeşiminde düğünü var.. bilgi verebilirsen sevinirim tatlım.. birde saçının rengide şahane hangi renk acaba..

sağol canım benım tabıkı solerım saç rengım loreal altın kahve kendım boyuyorum kuaforde bakırköy hatboyu caddesi üzerindeki SAY.M kuaför salonu gelin başını 15o tl ye yapıyor bence çok uygun içinde manıkur,kaş,bıyık,profesyonel makyaj ve saç var.opuyorumnanaktan:nazar:

sağol canım benım tabıkı solerım saç rengım loreal altın kahve kendım boyuyorum kuaforde bakırköy hatboyu caddesi üzerindeki SAY.M kuaför salonu gelin başını 15o tl ye yapıyor bence çok uygun içinde
manıkur,kaş,bıyık,profesyonel makyaj ve saç var.opuyorumnanaktan:nazar:

:1hug:aa tatlım gerçekten çok uygunmuş ve bakırköyde olmasına çoksevindim yakın yani bana tel nosunu yazarmsıın canım özelime SAY.M değilmi kuaförün adı ay hemen hafta sonu gideriz kardeşimle çok teşekkür ederim. canım:asigim: bide bakırköy meydana falan yakınkıydı yeri ne tarafta kalıyoki:uhm:

:1hug:aa tatlım gerçekten çok uygunmuş ve bakırköyde olmasına çoksevindim yakın yani bana tel nosunu yazarmsıın canım özelime SAY.M değilmi kuaförün adı ay hemen hafta sonu gideriz kardeşimle çok teşekkür ederim. canım:asigim: bide bakırköy meydana falan yakınkıydı yeri ne tarafta kalıyoki:uhm:

evet canım meydana çok yakın ben özelden sana tel ve adresini yazarım bırazdan optum opuyorumnanaktan

Back