- Konu Sahibi hopenotevent
-
Çok güzel bir gelin olmuşsun :) Mutluluk her davranışınla ortaya çıkıyor .
canım çok sade ve guzel bir gelin olmussun sacına duvagına gelinligine makyajına bayıldım allah mesut etsn
Allah mesut etsin canım maşallah çok güzelsiniz. gelinliğinin alt kısmına bayıldım, sanada çok yakışmış ayrıca bayanssulusmile
bakma ben kınada da ağlardım da ogun ağlamıcam dıye tenbıhledım kendımı :kedi: zaten kına tarıhı bellı hep o gune hazırladım kendımı hiçbişi olmıcak eve geleceğim sonra falan dıye ama evden çıkısta ağlamak yerınde olur bence gercekten o an başka bişi senağlama
kendını motıve etmelısın sadece ağlamamak için cevrendekilerede sole ağlamayın falan dıe onlarıda motıve et ozaman ağlanmıyo kaydirigubbakcemile3
cok güzel olmussun özellikle sac ve makyaja bayıldım
mutluluklar
Artık kendimi sıkıcam falan olucak bişeyler
Bide bizim aile biliyorum benden önce babam başlar zaten :gitme::gitme:
Bide duvak çok değişik geldi bana ilk kez gördüm takılma şekli falan farklı çok güzel olmuş vereliniortak
maşallah çok güzel bir gelin olmuşsunuz
saçınız majyajınız cok güzel olmuş
gelinliğinizde cokgüzel
maşallah
sağol canım benım ınternetten bulmustum modelini kuafore de gosterdım sağolsun aynısı yaptı bayanssulusmile topuz gıbı klasık model istemedım sureklı ınternetten arastırıyordum herşeyi opuyorumnanaktan çiçek ve taç da bu modele gıtmezdı sanırım o yuzden kullanmadım olumunekankayizsmile
Allah mesut etsin,tbklera.s.
mutluluklar dilerim çok yakışmışsınız
tebriklerr,çok güzel olmuşsunuz bayıldımm:))
canım benim allah mesut etsin bir yastıkta kocayın işallah herşey çok güzel gözüküyor ayrıca gelinliğini de çok beğendim canım mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?