Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben tarhanayı veriyorum. Bence en güzel cevap bebeklerden geliyor, hoşlarına giderse yiyorlar ve bence bebek yediği sürece sakınca yok. Bir şeylere başlamak için kurulu saat gibi illa belli aylarda belli şeyleri vermek, vermeyi beklemek bana göre değil..Ama süt varsa kesinlikle ilk 6 ay yanlız anne sütü...[/Q bende böyle düşünüyorum çok güzel yazmışsın
salçayla sakın verme yağda zeytinyağı konuyor onuda piştikten sonra çok az ekleyin diyo doktorlar baharatlı salçalı yiyemez daha hazımsızlık yapar çok fena
salçayla sakın verme yağda zeytinyağı konuyor onuda piştikten sonra çok az ekleyin diyo doktorlar baharatlı salçalı yiyemez daha hazımsızlık yapar çok fena
kendimizi yaptığımızdan veririm diye düşünmüştüm vermiim o zaman ee sadece tarhanayı öyle pişireyim ıyy çok kötü bi tat:bbo: sahi sen oğluna yoğurt veriyormusun canım benim kinin hala gazı devam ediyor da
kendimizi yaptığımızdan veririm diye düşünmüştüm vermiim o zaman ee sadece tarhanayı öyle pişireyim ıyy çok kötü bi tat:bbo: sahi sen oğluna yoğurt veriyormusun canım benim kinin hala gazı devam ediyor da
bebek maması tadsız tuzsuz olur ya zaten :)) yoğurt çok veremiyorum daha doğrusu doğru düzgün hiçbirşey yediremiyorum benimki hala sadece emmek istiyo ne yapacağımı şaşırdım of of