Bebek Beslenmesi Tarhana çorbasını ne zaman verdiniz kızlarr?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tarhanayı yağ ve salçayla yapıyorum zararı olur mu vereyim mi??

tarhanayı yağ ve salçayla yapıyorum zararı olur mu vereyim mi??

salçayla sakın verme yağda zeytinyağı konuyor onuda piştikten sonra çok az ekleyin diyo doktorlar baharatlı salçalı yiyemez daha hazımsızlık yapar çok fena

salçayla sakın verme yağda zeytinyağı konuyor onuda piştikten sonra çok az ekleyin diyo doktorlar baharatlı salçalı yiyemez daha hazımsızlık yapar çok fena

kendimizi yaptığımızdan veririm diye düşünmüştüm vermiim o zaman ee sadece tarhanayı öyle pişireyim ıyy çok kötü bi tat:bbo: sahi sen oğluna yoğurt veriyormusun canım benim kinin hala gazı devam ediyor da

Tarhanayı pişirirkwn içine braz süt yada peynir katarsanız tadı güzelleşecektir.

tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama ben 8. ayın sonuna kadar vermeyi düşünmüyorum

bebek maması tadsız tuzsuz olur ya zaten :)) yoğurt çok veremiyorum daha doğrusu doğru düzgün hiçbirşey yediremiyorum benimki hala sadece emmek istiyo ne yapacağımı şaşırdım of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…