Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim. Kızıma kahvaltıda yumurta sarısı veriyorum, oglenki corbasina da yine yumurta katarsam cok olmaz mi? Yumurtasiz yapılamaz mi yoğurtlu çorba?
ben hiç yumurta katmamıştım yoğurt çorbasına şart değil. günde 1 yumurta sarısından fazlası ağır gelir hatta bazı doktorlar günaşırı öneriyor.
Cok teşekkür ederim. Kızıma kahvaltıda yumurta sarısı veriyorum, oglenki corbasina da yine yumurta katarsam cok olmaz mi? Yumurtasiz yapılamaz mi yoğurtlu çorba?
Canım yumurta sarısını haftada 2-3 kere vermen gerekiyor biliyorsun değil mi? :26:
Kolesterolü yükseltme olasılığı olduğu için her gün vermiyoruz zaten
Kahvaltıda yumurta vermediğin bir gün öğlen öğününde yapabilirsin çorbayı
Böylelikle fazla oldu mu diye kafan karışmaz canım
Yumurtasız da yapılabilir elbette neden olmasın
Yumurta ilavesiyle daha vitaminli oluyor sadece
Bebişine afiyet bal şeker olsun
Sen nasıl yapiyordun yumurtasiz, tarifini verebilir misin?
ceviz büyüklüğünde yağsız dana etini 1 su bardağı suda haşlıyorum pişmesine yakın 1 yemek kaşığı pirinç ekliyorum. pirinçler haşlanınca biraz ılınmasını bekleyip yarım su bardağından biraz fazla yoğurt ve az suda ezdiğim 1 tatlı kaşığı unu ilave edip karıştırarak pişiriyorum.yedirirken 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorum.
Sevgili Crazy, çok teşekkür ederim. Tarhana tarifini uyguladım, cok başarılı, cok teşekkürler. Bir de senin yoğurtlu çorba tarifini öğrenebilir miyim? Zahmet olmazsa miktarları ile açıkça yazar misin? Sevgiler.
Canım kusura bakma nete çok sık giremediğim için mesajını yeni gördüm
Tabiki verebilirim: Bir kapta 2 yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı un,1 yumurta sarısını ve 2 su bardağı suyu çırpma teliyle yada blenderla iyice çırpıyoruz.
Sonra karışımı tencereye alıp prinçleri de ilave edip çorbamızı pişirmeye başlıyoruz.Karışımı önceden çırptığımız için her zaman karıştırmaya da gerek kalmıyort canım sen arada sırada karıştırsan yeterli.Suyu kendine göre kontrol et canım az gelme ihtimalinde sıcak su eklemesi yapabilirsin sonuçta bebekler çok koyu çorbayı da içemiyor.Benm tuz ve kuru nane ilave etmiyorum.Çorba piştikten sonra yalnızca 1 çay kaşığı zeytinyağ ilave ediyorum canım.
Cok cok teşekkür ederim tarifin icin, sevgilerimle.