• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Tarhana Çorbası - Tat Domates Salçası Sponsorluğunda

Canım KK 'nın Canım Kadınları 🍒
Bu soğuk kış günlerinde en çok severek içtiğimiz tarhana çorbası yaptım. İçimiz ısınsın,eski günleri yadedelim 🥰

MALZEMELER:

Eki Görüntüle 3516309
🍒 3 Çorba kaşığı toz tarhana
🍒 yarım Çorba kaşığı domates salçası
🍒 yarım çay bardağı sıvıyağ
🍒 1 bardak tavuk suyu
🍒 Bir miktar tuz
🍒 4 su bardağı soğuk su

YAPILIŞI:

🍒 tencereye yağ ve salçayı koyup kavuruyoruz. Tarhanayi ekleyip biraz daha karıştırıyoruz. Tavuk suyu ve soğuk suyu ekleyip tuzu ekliyoruz. Sürekli karıştırarak topaklanmasini önlememiz gerekiyor. Koyulunca ocağın altını kapatıyoruz.

Eki Görüntüle 3516310
AFİYET OLSUN 🍒

Eki Görüntüle 3516311 Eki Görüntüle 3516312 Eki Görüntüle 3516313 Eki Görüntüle 3516315 Eki Görüntüle 3516317 Eki Görüntüle 3516318 Eki Görüntüle 3516320 Eki Görüntüle 3516322
en favori çorbamdır kendisi eline sağlık canım 😍🔥

Tam köyümüze geri dönüp,Fadime'nin düğününde halay çekmeden az önce içilecek çorba olmuş hemşom,ellerine sağlık 🥰Severiz ,kışın bol bol içeriz, bol şanslar ❤️🤗
Hemsosuu valla doğru dedin, düğüne gitmeden öncede birde sogan yiyelim ki mikroplar kırılsın 😝🤣 köyüm, köyümüz, köylerimiz canımız 🫠🤤🫶🍒 çok teşekkür ederim Hemsosuu 🥰🍒🍒🍒🫶😘

Bu soğuk kış günlerinde en çok severek içtiğimiz tarhana çorbası yaptım. İçimiz ısınsın,eski günleri yadedelim 🥰

MALZEMELER:

Eki Görüntüle 3516309
🍒 1 bardak tavuk suyu
🍒 Bir miktar tuz
🍒 4 su bardağı soğuk su

YAPILIŞI:

🍒 tencereye yağ ve salçayı koyup kavuruyoruz. Tarhanayi ekleyip biraz daha karıştırıyoruz. Tavuk suyu ve soğuk suyu ekleyip tuzu ekliyoruz. Sürekli karıştırarak topaklanmasini önlememiz gerekiyor. Koyulunca ocağın altını kapatıyoruz.

Eki Görüntüle 3516310
AFİYET OLSUN 🍒

Eki Görüntüle 3516311 Eki Görüntüle 3516312 Eki Görüntüle 3516313 Eki Görüntüle 3516315 Eki Görüntüle 3516317 Eki Görüntüle 3516318 Eki Görüntüle 3516320 Eki Görüntüle 3516322
Elinize emeğinize sağlık 😍, mis gibi olmuş 💐.
Tam da kendime ıhlamur yapmak için kalktığımda gördüm.
Başarılar diliyorum 🥰

MALZEMELER:

Eki Görüntüle 3516309
🍒 1 bardak tavuk suyu
🍒 Bir miktar tuz
🍒 4 su bardağı soğuk su

YAPILIŞI:

Eki Görüntüle 3516310
AFİYET OLSUN 🍒

Çok güzel,nefis görünüyor 🥰😍😍😋😋 ellerine, emeğine sağlık, yarışmada başarılar dilerimm 🥰🙏

Sosyalişko 😆 Yeni fark ettim de.

Ellerine sağlık 😋

Ben de bugün pratik çorba diye yaptım. Keşke buradaki su oranına baksaymışım. 2 litre su koydum da 🤣🤣 Erişte ekledim de azıcık suyu çeksin diye 👀
Püüüü, corbam eskidi yeni fark etmiş 🤣😝

Cidden pratik ama iki dakika🫠🤤 iyi yapmışsın çünkü şehriye çok yakışıyor bu çorbaya ordikusum, bende çok severim içinde 🥳💃🥰🍒🍒🍒🫶

Püüüü, corbam eskidi yeni fark etmiş 🤣😝

Cidden pratik ama iki dakika🫠🤤 iyi yapmışsın çünkü şehriye çok yakışıyor bu çorbaya ordikusum, bende çok severim içinde 🥳💃🥰🍒🍒🍒🫶
Konuyu görmüştüm ama yeni inceledim 🙈 Daha bakmadığım tarifler de var 🙈 Böyle de yoğun bir insanım 🙊 Tamam küfretmeyin 🙉

Back
X