Bazen daha fazla da kaldıği oluyor dışarda unutursam fazla mayalanması sorun yaratmiyor daha da ekşi oluyor bu benim için arti annem en az 7 saat derdi ordan biliyorum bide 2 dk fırında yapanlar var onu hiç anlamiyorum mesela ne aceleniz var ki en aceleci benimdir4 saatten fazla mayalayanı görmemiştim Hızlandırılmış olmuş. Tam bir koç kadını Patlamasından korkardımben. İyi cesaret
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çorbalar Yayla Çorbası - Pınar Yoğurt Sponsorluğunda
- Konu Sahibi Nevreste
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizim köydeki evlerle tarlalar arasında taşlı, bozuk yollar var. Oraya gidip gelince şişedeki ayrandan yağ çıkıyordu. Köyün konumunu atayım mı? Bir tur atarsınız ama mide bulantı hapınızı almayı unutmayınEvet bende öyle yapıyorum. Hatta sallamaya gücüm yetmezse oğluma veriyorum. Zaten spor yapıyor oda bir sporama makine ile daha çok çıkıyormuş. Ondan istiyorum
Senin doğal mayalamaBazen daha fazla da kaldıği oluyor dışarda unutursam fazla mayalanması sorun yaratmiyor daha da ekşi oluyor bu benim için arti annem en az 7 saat derdi ordan biliyorum bide 2 dk fırında yapanlar var onu hiç anlamiyorum mesela ne aceleniz var ki en aceleci benimdir
Neresiymiş senin köyBizim köydeki evlerle tarlalar arasında taşlı, bozuk yollar var. Oraya gidip gelince şişedeki ayrandan yağ çıkıyordu. Köyün konumunu atayım mı? Bir tur atarsınız ama mide bulantı hapınızı almayı unutmayın
Evet bazı şeyleri gekeneksel yapmayi seviyorum et kemik tavuk suyumuda hep kendim yaparimSenin doğal mayalama
Ekşi olan suyu muymuş ki? Biz de yoğurdu süzüyoruz tülbentle birkaç gün. Ekşi oluyor, adını bilmiyorum ama kahvaltılık olarak yiyoruz.Ekşi seviyorsan dışarıda bekletmek en mantıklısı Ayranı güzel oluyor.
Mesela Antep'te çorba ekşi olmasın diye yoğurdu süzüyorlar. Süzdükleri yoğurt ile çorba yapıyorlar.
Senin mutfağa ilgin var. Neden arada bize takılmıyorsunEvet bazı şeyleri gekeneksel yapmayi seviyorum et kemik tavuk suyumuda hep kendim yaparim
Evet suyuymuşİşte dışarıda beklerse ekşir zatenEkşi olan suyu muymuş ki? Biz de yoğurdu süzüyoruz tülbentle birkaç gün. Ekşi oluyor, adını bilmiyorum ama kahvaltılık olarak yiyoruz.
Ya evet iyiyimdir aslında ama hiç öyle yarışmaya gireyim gibi bir düşüncem olmadı görünümümün aksine bazi şeylerde bir babaanneyimSenin mutfağa ilgin var. Neden arada bize takılmıyorsun
Biz 80 ler hep öyleyizÖyle yetiştirildik demekYa evet iyiyimdir aslında ama hiç öyle yarışmaya gireyim gibi bir düşüncem olmadı görünümümün aksine bazi şeylerde bir babaanneyim
Aman genç üyeler görmesinYa evet iyiyimdir aslında ama hiç öyle yarışmaya gireyim gibi bir düşüncem olmadı görünümümün aksine bazi şeylerde bir babaanneyim
Sen bize yaşlı mı diyorsunAman genç üyeler görmesin
Due bu hafta daha 1 sefer teyze oldumAman genç üyeler görmesin
Benim var elektrikli ama ben zahmetli olanı seçip elde yapıyordumYayık ayranı olacak bol köpüklü
Uygun bir zamanda yayık makinesi almayı çok istiyorum. Hem tereyağı yaparım. Yoğurdun üstü bir parmak kaymak oluyor
Şükûr çok sosyetik buluyorlar beni dışardan oysa tam bir rizeliyimBiz 80 ler hep öyleyizÖyle yetiştirildik demek
Bende hevesleniyorum ama alınca bir kenara atabilirimBenim var elektrikli ama ben zahmetli olanı seçip elde yapıyordum
Maşallah o zamanŞükûr çok sosyetik buluyorlar beni dışardan oysa tam bir rizeliyim
Büyük ihtimalle öyle ulurBende hevesleniyorum ama alınca bir kenara atabilirim
Benim ki hevesten değildi kendi hayvanlarımız var dı o dönem aldım
Ben de 80'ler bebesiyimSen bize yaşlı mı diyorsun
O zaman daha iyi aslında niye kullanmıyorsunBüyük ihtimalle öyle ulur
Benim ki hevesten değildi kendi hayvanlarımız var dı o dönem aldım