Ben dün duydum bir diyetisyen hekim bu karışımla birçok hatunu zayıflatmış diye duydum. deneyeceğim bende...
Kabuk tarçın ve kök zencefil bir bardak için yeteri kadar 5 dakika cezvede suyla beraber kaynatıp sabah ve yatmadan önce ılık veya soğuk bir şekilde tüketiyormuşsunuz günde 2 bardak yani. her seferinde taze demlemek lazımmış. kök zencefil bulamadım ondan yarına kaldı bakalım umarım işe yarar.
benim arkadaşım çubuk tarçın, zencefil kökü ve 2 damla limonla 3-4 ayda 15 kilo verdi....şimdi işyerinde herkes çılgın gibi bu karışımı içiyo tabi ben de:lepi:
şimdi bunun tam tarifi nasıl oluyor...:)günde ne kadar içiliyor..
taze mi demlemek gerekiyor?
çok sordum ama:)
Selam Arkadaslar aranizda yeni sayilirim uzun zamandir girmiyordum.ve simdi burdayim benim size tavsiyem asla bilginiz olmadan zayiflatior diye her önerilen diyeti yapmayin aksi halde basiniza is acarsiniz . önce doktorunuzun size bir metabolizma taramasi yapmasi gerekli bunun haricinde zayiflamak istiyorsaniz en güzel yontem dengeli beslenmedir. Herseyden biraz yiyin ögünlerinizi kücültün SIKlastirin ve sabahlari ac karnina mutlaka bir bardak ilik su icin sabirla beklerseniz hem güzel bir fiziginiz hemde saglikli bir metabolizmaniz olacaktir bu arada düzenli yürüyüsleride eksik etmeyin size sabir ve basarilar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?