Sivilceli Ciltler Tarçın ve bal

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sinnye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
23
1
Merhaba kızlar...
benim yanağımda buzdağı şeklinde sivilceler var...üstü kırmızı ama iltihapsız..derinin altına doğru adeta coşuyor....
1 haftadır 1ölçek tarçın 3 ölçek balı karıştırıp geceleri sürüyorum yüzüme..üztüne selpak koyup yatıyorum..derimin altındaki şişlik yarı yarıya indi..mosmor olan sivilcelerimin rengi açıldı...
2 hafta kullanınca sivilceleri kökünden kurutuyor diye yazıyodu internette..bakalım 1 haftam kaldı...
ama şimdiye kadarki süreçten gayet memnunum...son 1 haftamda neler olacak bakalım...
tavsiye ederim denemekten zarar gelmez...

başlamışsın madem kesin bir sonuca varınca yaz ki bizde başlamaya cesaret edelim canım...üstelik ben evliyim gece eşim gülme krizine grip sinirimi zıplatır şimdi benimalsanaalsanasmile

Canım ben uyguluorum bunu arada çıkar bendede öle sivilce hemen limonla tarçını uygularım zaten kçlmş olur 2.gun tekrar yparım ve geçmiş olur :))

eeeeeee canim sonuc yeni sivilce falan ciktimi? gelismeler lütfen

tatlım bendeki sivilceler normal sivilce değildi bi şişiyodu 3-4 ay kalıyodu..geçincede kırmızı iz kalıyodu..öle sivilce hiç çıkmadı şuanda olanarda minicik oldu %70i gitti sertliğin ve büyüklüğün..ama yanağımda bi tane normal sivilce çıktı minik..ama dedğim gibi ben onu svilceden saymıyorum çünkü onlar çıksada 1 haftada geçiyo...

CADIARZU anlasildi seninkiler yag bezesi. yediklerine cok dikkat et canim. benim arkadasta ayni sorun vardi ben basinda bekliyordum yagli yemesin diye bir hafta görmüyordum yine ayni oluyordu yakaydirigubbakcemile

yağlı yemiyorum aslındacokacimcoook neden oluyo bunlar anlamadım..yüzümde normal sivilce çıkınca seviniyorum artıkeyvahedigeldismile ama bal ve traçın bayağı küçülttü benimkileri...geçmese de yacak bişi yok beyenmeyen küçük oğluna almasınkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…