Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adetin 2 gününden itibaren 10 gün boyunca tarçın çörekotu ve bal kürünü uygulayan memnun kalan fark yaşayan var mı ? Deneyimlerinizi paylaşırsanıZ sevinirizzz
Arkadaşlar adetin 2 gününden itibaren 10 gün boyunca tarçın çörekotu ve bal kürünü uygulayan memnun kalan fark yaşayan var mı ? Deneyimlerinizi paylaşırsanıZ sevinirizzz
Bu ay bende yapmaya başladım bu kürü. Adetimin ilk günü başladım ve 10 gün yapacağım. Baya adet söktürücü etkisi var bence, biraz da cinsel isteği artırıyor sanki normalde hiç böyle olmazdım ama adetimin bitmesini zor bekledim gebelik icin de faydası olursa ben herkese öneririm bu kürü baya hoşuma gitti benim
7 8 tane inciri böl yarım litre fazla suda 15 dj kaynat. Ayrı bi kapta 2 3 tane havucu dik kes yarım litre fazla suda 20 dj kaynat. İki kürü bi kapta ılıyınca karıştır sabah akşam bi bardak ic