Tarçın bal çörek otu faydasını gördüm

33Melegim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
156
Puanlar
93
Yer
Bolu
arkadaslar tarcin bal corek otunun simdilik faydasini gordum bugun doktora gittim erken olmasuna ragmen yumurtalik gelisimime cok iyi dedi sizinle paylasmak istedim.

arkadaslar tarcin bal corek otunun simdilik faydasini gordum bugun doktora gittim erken olmasuna ragmen yumurtalik gelisimime cok iyi dedi sizinle paylasmak istedim.

Ohhhhh beeee biliyordum ise yarayacağını bende kullanıyorum bacım klomen ile beraber kullanıyorum Allah'ın izniyle bende de ise yarayacak inşallah. Adetinin kaçıncı günüydü ve kac mm di yumurtan canım Cvp verirsen sevinirim. Bu arada ne tedavisi görüyorsun sen ?

çocuk tedavisi goruyorum cnm.gecen sene serephone ilac kullandim yan etkilerindrn dolayı bıraktım yumurtaliklarim buna ragmen buyumedi.gecen ay bu karisimi gordum denemeye karar verdim.ayın 11inde adet oldum doktorum 22sinde ultrasyondan bakti erken olmasına ragmen yumurtaliklarin durumu iyi 16mm olmus hatta yanında ufak yumurtalarda görünüyor dedi.bakalim hafta ici bidaha gidecem ne diyecek?

Benim adetlerm duzensiz yani ilk oldugum gunler ped falan kullanmiyorum bu yuzden ilk gunlerim tam olarak ne zamana denk geliyo tam olarak hrsaplayamiyorum.ama bu bile sevindirici bi haber benim icin hafta ici belli olacak bakalim hayirlisi ile hadi buyudu diyelim bide bunu catlatmasi var catlayincada bakalim Tutturabilmis olacak miyim yani varda var.ama yinede dun paylasmak istedim belki yardimci olurum diye. insallah sende daha iyi haberlerle donersin yuvana catlamasi icin 20mm yeterli doktoruma buyumeye devam eder mi yoksa boyle kalit mi dedim Hayır buyuyor zaten dedi ayyyyyy inşallahhhh ya bu ay gobisimde bebisim olur :'(

benımde yumurtalar buyumuyormus bende bu ay basladım klomene 28 de gıdıcem ultrasona ıns hayırlı sonuclar alırız

insallah alirsin ne kadar zamandir tedavi goruyorsun cnm

benim daha ilk ay kuzum 9 aylık evliyim 8 aydır da korunmuyoruz doktora gidincede bu sorun çikti işte neyse daha kotulerınden sakınsın rabbım herkesı ınsallah

ne kadar yiyosun hergünmü? :44::44:

rica ederim.netten de arastir istersen

bu arada corek otu ogutulmus olmali taze ogutulmeliymis bende bu yuzden tane corekeotu alip evde rondodan ggeçirip toz haline getirip bal ve tarcinla karistirip cam kaba koydum. .bilgine..

Gerçekten işe yarıyor canım. Bende kullandım. İkl ay günde 2 klomen alıyordum yumurtam gelişmedi. Diğer ay takviye olarak bu kürü yaptım. 5 yumurta gelişti hemde 19 ve 4 adet 20 mm ama ben klomenle birlikte bu kürü yaptığım için çok fazla geldi ve kiste dönüştü. İlk adetimde attım kistleri zaten. Ama klomenle beraber bana yaramadı. İnşallah deneyen arkadaşlara yararlı olur.

insallah cnmm evet doktorum da bana yumurtan catlamis catlamamis olsaydi kist olusurdu dedi.o zaman bu ay sadece sende bu kuru dene. ben incir kürünudr denemistim fakat prolaktin i yukseltiyor diyr bitaktim bidahada baslamadim corekotu daha faydali bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…