- Konu Sahibi 33Melegim33
arkadaslar tarcin bal corek otunun simdilik faydasini gordum bugun doktora gittim erken olmasuna ragmen yumurtalik gelisimime cok iyi dedi sizinle paylasmak istedim. ![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar tarcin bal corek otunun simdilik faydasini gordum bugun doktora gittim erken olmasuna ragmen yumurtalik gelisimime cok iyi dedi sizinle paylasmak istedim.![]()
arkadaslar tarcin bal corek otunun simdilik faydasini gordum bugun doktora gittim erken olmasuna ragmen yumurtalik gelisimime cok iyi dedi sizinle paylasmak istedim.![]()
Ohhhhh beeee biliyordum ise yarayacağını bende kullanıyorum bacım klomen ile beraber kullanıyorum Allah'ın izniyle bende de ise yarayacak inşallah. Adetinin kaçıncı günüydü ve kac mm di yumurtan canım Cvp verirsen sevinirim. Bu arada ne tedavisi görüyorsun sen ?
çocuk tedavisi goruyorum cnm.gecen sene serephone ilac kullandim yan etkilerindrn dolayı bıraktım yumurtaliklarim buna ragmen buyumedi.gecen ay bu karisimi gordum denemeye karar verdim.ayın 11inde adet oldum doktorum 22sinde ultrasyondan bakti erken olmasına ragmen yumurtaliklarin durumu iyi 16mm olmus hatta yanında ufak yumurtalarda görünüyor dedi.bakalim hafta ici bidaha gidecem ne diyecek?
çocuk tedavisi goruyorum cnm.gecen sene serephone ilac kullandim yan etkilerindrn dolayı bıraktım yumurtaliklarim buna ragmen buyumedi.gecen ay bu karisimi gordum denemeye karar verdim.ayın 11inde adet oldum doktorum 22sinde ultrasyondan bakti erken olmasına ragmen yumurtaliklarin durumu iyi 16mm olmus hatta yanında ufak yumurtalarda görünüyor dedi.bakalim hafta ici bidaha gidecem ne diyecek?
benımde yumurtalar buyumuyormus bende bu ay basladım klomene 28 de gıdıcem ultrasona ıns hayırlı sonuclar alırız
insallah alirsin ne kadar zamandir tedavi goruyorsun cnm
ne kadar yiyosun hergünmü? :44::44:
benim daha ilk ay kuzum 9 aylık evliyim 8 aydır da korunmuyoruz doktora gidincede bu sorun çikti işte neyse daha kotulerınden sakınsın rabbım herkesı ınsallah
Açık karnına 1yemek kaşığı
tm tskler cnmmm![]()
rica ederim.netten de arastir istersen
Gerçekten işe yarıyor canım. Bende kullandım. İkl ay günde 2 klomen alıyordum yumurtam gelişmedi. Diğer ay takviye olarak bu kürü yaptım. 5 yumurta gelişti hemde 19 ve 4 adet 20 mm ama ben klomenle birlikte bu kürü yaptığım için çok fazla geldi ve kiste dönüştü. İlk adetimde attım kistleri zaten. Ama klomenle beraber bana yaramadı. İnşallah deneyen arkadaşlara yararlı olur.
cnm corek otu karısımını ılla adetlımı yapmak lazım benım bugun 8 gunumde baslasam olurmutm tskler cnmmm![]()
cnm corek otu karısımını ılla adetlımı yapmak lazım benım bugun 8 gunumde baslasam olurmu
kizlar bende bu karisimi uyguluyorum ama ogutmeden yiyorum yarari dokunmaz mi acabaşifa niyetine ye cnm bişeycik olmaz :)
corek otunu yani direk aktardan aldigim gini koydmkizlar bende bu karisimi uyguluyorum ama ogutmeden yiyorum yarari dokunmaz mi acaba![]()