oyle mı canım? cok tesekkur ederım yardımın ıcın deneyınce sonucu yazarım
ayy canım benım senın konunu okudum hayran oldum saclarına masallah... ama sen 8.44 ve 8.77yı karıstrmıssın ben dun sırf senın saclarına hayran oldugumdan dolayı gıttım ıkısını de aldım ama benım suankı zemınım sanırım senın eskı zemınınden daha koyu o yuzden korktum bıraz kırmızı falan olur dıye. evdede 7.77 vardı ıkısını mı karstırsam dıye dusundum bılemedımkı napsam sen ne onerırsın tatlım?
Rica ederim canim...
8.77 ile 8.44 ayni. Markalar farkli numaralandirmis sadece. Noktadan sonra gelen 7 ve 4 bakir yansimayi gösteriyor. Sen bir 8.44 (veya 8.77) bir de bakir yogunlastirici al, ceyrek tüp bakir yogunlastirici + bir tüp tarcin bakir oraninda karistir ve uygula. Eda'nin uyguladigi gibi yaparsan sen de tutmayabilir, zeminin onunkinden koyuymus cünkü.
ayyy tatlım benımmmm cok ama cok tesekkur ederım o zaman ben senın dedıgın gıbı 1 tup tarcın bakır 8,77 ve yarım veya ceyrek tup igora 7,77 yı karstrıyorum. pekı oksıdanları 9luk mu tutmalıyım 6lık mı ne dersın?
ayyy tatlım benımmmm cok ama cok tesekkur ederım o zaman ben senın dedıgın gıbı 1 tup tarcın bakır 8,77 ve yarım veya ceyrek tup igora 7,77 yı karstrıyorum. pekı oksıdanları 9luk mu tutmalıyım 6lık mı ne dersın?
cnm benım bence sen yanlıs anladın.. Slania sana bakır yogunlastırıcı ıle tarcın bakırı karıstır demıs.. bıldıgım kadarıyla bakır yogunlastırıcı 0.77 olması gerek 7.77 kumral bakır yogun sanırım. Bır daha gozden gecır bence yazılanları. nacızane fıkrımı soyledım cnm umarım ısıne yarar..
hııı sımdı anladım kızlar cok cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın cok tatlısınızzzz sımdı banyoya grdım cıktım sac rengım yıne akmıs zemınım dedıgım gıbı kullu sarı oldugu ıcın ılk boyada tutmadı dogal olarak ve sacım suan aynen su renk Eki Görüntüle 314048
istegım renk ıse bu renk Eki Görüntüle 314049
sadece tarcın bakır mı yapsam acaba canlarım ne dersınız? sımdı sac rengım akınca kararsız kaldım bende :/
kızlarr yardım eder misinz lutfen sadece tarcın bakırla boyasam nasıl olur acaba bugun boyamalıyım sacımı simdiden cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?