Saç Rengi ve Saç Boyama tarçın bakır- yoğun bakır

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlar palette 8.77 tarcın bakır ve igora 7.77 yi karıstrsam sizce nasıl bı renk olur? zemınım sarıydı fakat gecen hafta boyattım 8 küsürlü bi bakır rengine. suan sacım kumral bakır gibi ben turuncumsu bı bakır ıstıyorum ne dersınız onerılerınızı beklıyorum

Elde edecegin renk ikisinin arasinda bir koyulukta olur. 7.77den biraz acik, 8.77den biraz koyu. Rengin yogunlugu pek degismez yani. Bunun yerine tarcin bakirin icine mix ton yogun bakirdan bir miktar eklersen istedigin turuncumsu bakiri elde edebilirsin.

ben ikisini karıştırdım konua açtım resim ekledim bakabilirsin :)

ayy canım benım senın konunu okudum hayran oldum saclarına masallah... ama sen 8.44 ve 8.77yı karıstrmıssın ben dun sırf senın saclarına hayran oldugumdan dolayı gıttım ıkısını de aldım ama benım suankı zemınım sanırım senın eskı zemınınden daha koyu o yuzden korktum bıraz kırmızı falan olur dıye. evdede 7.77 vardı ıkısını mı karstırsam dıye dusundum bılemedımkı napsam sen ne onerırsın tatlım?

oyle mı canım? cok tesekkur ederım yardımın ıcın deneyınce sonucu yazarım

Rica ederim canim... :71:

ayy canım benım senın konunu okudum hayran oldum saclarına masallah... ama sen 8.44 ve 8.77yı karıstrmıssın ben dun sırf senın saclarına hayran oldugumdan dolayı gıttım ıkısını de aldım ama benım suankı zemınım sanırım senın eskı zemınınden daha koyu o yuzden korktum bıraz kırmızı falan olur dıye. evdede 7.77 vardı ıkısını mı karstırsam dıye dusundum bılemedımkı napsam sen ne onerırsın tatlım?

8.77 ile 8.44 ayni. Markalar farkli numaralandirmis sadece. Noktadan sonra gelen 7 ve 4 bakir yansimayi gösteriyor. Sen bir 8.44 (veya 8.77) bir de bakir yogunlastirici al, ceyrek tüp bakir yogunlastirici + bir tüp tarcin bakir oraninda karistir ve uygula. Eda'nin uyguladigi gibi yaparsan sen de tutmayabilir, zeminin onunkinden koyuymus cünkü.

Rica ederim canim... :71:

8.77 ile 8.44 ayni. Markalar farkli numaralandirmis sadece. Noktadan sonra gelen 7 ve 4 bakir yansimayi gösteriyor. Sen bir 8.44 (veya 8.77) bir de bakir yogunlastirici al, ceyrek tüp bakir yogunlastirici + bir tüp tarcin bakir oraninda karistir ve uygula. Eda'nin uyguladigi gibi yaparsan sen de tutmayabilir, zeminin onunkinden koyuymus cünkü.

ayyy tatlım benımmmm cok ama cok tesekkur ederım o zaman ben senın dedıgın gıbı 1 tup tarcın bakır 8,77 ve yarım veya ceyrek tup igora 7,77 yı karstrıyorum. pekı oksıdanları 9luk mu tutmalıyım 6lık mı ne dersın?

ayyy tatlım benımmmm cok ama cok tesekkur ederım o zaman ben senın dedıgın gıbı 1 tup tarcın bakır 8,77 ve yarım veya ceyrek tup igora 7,77 yı karstrıyorum. pekı oksıdanları 9luk mu tutmalıyım 6lık mı ne dersın?

cnm benım bence sen yanlıs anladın.. Slania sana bakır yogunlastırıcı ıle tarcın bakırı karıstır demıs.. bıldıgım kadarıyla bakır yogunlastırıcı 0.77 olması gerek 7.77 kumral bakır yogun sanırım. Bır daha gozden gecır bence yazılanları. nacızane fıkrımı soyledım cnm umarım ısıne yarar..

:52: cnm benım bence sen yanlıs anladın.. Slania sana bakır yogunlastırıcı ıle tarcın bakırı karıstır demıs.. bıldıgım kadarıyla bakır yogunlastırıcı 0.77 olması gerek 7.77 kumral bakır yogun sanırım. Bır daha gozden gecır bence yazılanları. nacızane fıkrımı soyledım cnm umarım ısıne yarar..:3:

Canim igora 7.77katarsan daha koyu bir renk elde edersin, benim bakir yogunlastirici dedigim boyalarin mix tonlari vardir; kirmizi, mavi, mor, turuncu. Bunlar sac boyalarina eklenerek ekledigin renge göre rengi yogunlastirir veya zit renk eklenerek yansimalari nötrler. Sen tarcin bakira bir miktar bakir yogunlastirici yani turuncu mix ton katarak daha yogun turuncu bir renk elde edeceksin.
Bahsettigim renk markaya göre 0.44 veya 0.77 olarak gecer. Schwarzkopf`un ürünü olan igoranin bakir yogunlastiricisi isini görür.

pr_01_725_min.jpg

9luk oksidan kullanirsan daha iyi, sac rengin koyu oldugu icin en iyi rengi 9luk oksidan verir.

cnm benım bence sen yanlıs anladın.. Slania sana bakır yogunlastırıcı ıle tarcın bakırı karıstır demıs.. bıldıgım kadarıyla bakır yogunlastırıcı 0.77 olması gerek 7.77 kumral bakır yogun sanırım. Bır daha gozden gecır bence yazılanları. nacızane fıkrımı soyledım cnm umarım ısıne yarar..

Aynen öyle... :34:

hııı sımdı anladım kızlar cok cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın cok tatlısınızzzz sımdı banyoya grdım cıktım sac rengım yıne akmıs zemınım dedıgım gıbı kullu sarı oldugu ıcın ılk boyada tutmadı dogal olarak ve sacım suan aynen su renk $13a4e7b41c1c6b6a8301d6f2737aa481.webp

istegım renk ıse bu renk Eki Görüntüle 314049

sadece tarcın bakır mı yapsam acaba canlarım ne dersınız? sımdı sac rengım akınca kararsız kaldım bende :/

hııı sımdı anladım kızlar cok cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın cok tatlısınızzzz sımdı banyoya grdım cıktım sac rengım yıne akmıs zemınım dedıgım gıbı kullu sarı oldugu ıcın ılk boyada tutmadı dogal olarak ve sacım suan aynen su renk Eki Görüntüle 314048

istegım renk ıse bu renk Eki Görüntüle 314049

sadece tarcın bakır mı yapsam acaba canlarım ne dersınız? sımdı sac rengım akınca kararsız kaldım bende :/

bence sen canım 8.77 ve 7.77 karıstırdın oyuzden olmamıs olabılır boyalar zaten karısınca hemen hemen bu su anda gosterdıgın renge benzer cıkması gerekıyorbence. cok normal yhanıı. Ama hemen degılde 1-2 hafta sonra <bu arada igora 0.77 alırsın bakır yogunlastırıcı.> tarcın bakırla tek boyamak yerıne yogunlastırıcıyı karıstırıp boyarsan, buyuk olasılıkla ıstedıgın tam bu rengı elde edebılırsın bence...

ben kuafore boyattım tatlım neyle boyadı bılmıorm ama ıstedıgım gıbı olmadı sımdı de bakımsız duruyo gbı gelıo o yuzden rahatsz oluyorum hemen boyamak ıstıyorum

kızlarr yardım eder misinz lutfen sadece tarcın bakırla boyasam nasıl olur acaba bugun boyamalıyım sacımı simdiden cok tesekkurler

kızlarr yardım eder misinz lutfen sadece tarcın bakırla boyasam nasıl olur acaba bugun boyamalıyım sacımı simdiden cok tesekkurler

bence deneyin ama 20 dk dan sonra aynada saçınızı bekleyin renk değişimine göre de yıkayın kutuda yazana bakmayın dahada çok bekleyebilirsiniz yada 10 15 dk bile bunu siz saçınızın tonuna göre ayarlayın

Son düzenleme:
Canim sen karisimi benim dedigim gibi yap. Bir tüp tarcin bakir + ceyrek tüp bakir yogunlastirici karistir, uygula. Bakir yogunlastirici market boyalarinda bulunmaz. Parfümerilerde exicolor, nevacolor, igora, selective, koleston perfect vb. markalarin kataloglarinda bulabilirsin.

Exicolor'un katalogundaki bu mesela;

0.44YOGUNBAKIR.jpg

Koleston perfect'in de 0.43 ile numaralandirilmis olan;

$CARTA_0020_COLORES_0020_SPECIAL_0020_MIX.webp

Markaya göre 0.77 veya 0.44 olarak adlandirilir, sen ona göre secersin parfümeride. Bunu katmadan koyu renk sacta yogun turunculuk elde edemezsin. Baktin olmadi cabuk akar zaten, yikayarak akitirsin bir dahaki boyamaya daha farkli oranda katarsin. Sen sonucu söyle, begenmezsen ona göre bir seyler yapariz.

cok ama cok tesekkur ederım tatlım benım ınsallah guzel olur hep sarı boyuyodum ben ama tenım o kadar beyazkı bıraz makyajımı az yapsam hemen hasta mısın noldu dıyolar yuzume bıraz renk gelsın ıstıyorum tam da kullu sarılar ve kumrallar uzerınde uzman olmusken 2,5 yıldır artık vazgecıyorum tamamen sarıdan. bakırlar konusundada pek bı fıkrım yok o yuzden sureklı soruyorum kusura bakma. cok tesekkur ederım

Back
X