• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taraklı Ayaklar?

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Hanımlar merhaba.Ayaklarım küçük ama taraklı ve kemik çıkıntılı.Ayakkabıların çoğu kemiklerime baskı yapıyor.Düz, topuklu hatta spor bile fark etmeden.Bir beden büyük alsam boydan cok büyük oluyor.Topuklu ve deri ayakkabılar için ben genel olarak İnci’nin ayakkabılarından memnun gibiyim.Bunun dışında önerebileceğiniz markaları bekliyorum.Derimodun kalıpları geniş olduğu için 36 sı 37 gibi olduğu için oraya zaten bakmıyorum bile.Sizin alıp, memnun kaldığınız yerler nereler?

Ayaklarım taraklı değil ama ben Kemal Tanca dan çok memnunum her konuda bi bakın isterseniz

Hotic aldim cok memnunum .bambi berbat parmaklarimi mahvetti hemde ordan aldigim suni deri 6 ay dayanan ayakkabinin yerine hoticten gercek deriyi ayni fiyata aldim. buyuk numara almak zorunda kalinca bagcikli alin.

Fabrika mağazası var bize yakın bi yerde ayakdaş diye bi firma. Deri ve çok güzel ayakkabıları. Üstelik arada bi bakıma veriyorum yeni alınmış gibi eskisinden sağlam geliyor :) oturduğunuz yerde şubesi varsa bakın derim.

maalesef ayaklarım taraklı bende çok zorlanıyorum heleki zarif hiç bir ayakkabı olmuyor kemik çıkıntısı yok ama ayak yapım oldukça geniş büyükde almam çok itici duruyor en son grayder bot aldım valla o bile biraz serçe parmağıma baskı yaptı şimdi rahat giyiyorum markadan ziyade genişlik ve yumuşaklık çok önemli diyorum

Benim ayaklarım da taraklı annem bu yüzden kemik ameliyatı olma raddesine geldi. Beta dan alıyoruz annemin ayakkabılarını. Derileri yumuşak ve burun kısımları yuvarlak olduğu İçin çok rahat ediyor. ben değişik markalardan yarım numara büyük alıyorum ama mutlaka yuvarlak burunlu olanlardan

Hotic aldim cok memnunum .bambi berbat parmaklarimi mahvetti hemde ordan aldigim suni deri 6 ay dayanan ayakkabinin yerine hoticten gercek deriyi ayni fiyata aldim. buyuk numara almak zorunda kalinca bagcikli alin.

Hotiçin topukluları evet gerçekten cok rahat oluyor ama kalıpları genelde dar oluyor.Daha zarif ayaklar için gibi sanki

Benim ayaklarım da taraklı annem bu yüzden kemik ameliyatı olma raddesine geldi. Beta dan alıyoruz annemin ayakkabılarını. Derileri yumuşak ve burun kısımları yuvarlak olduğu İçin çok rahat ediyor. ben değişik markalardan yarım numara büyük alıyorum ama mutlaka yuvarlak burunlu olanlardan
Kesinlikle özenip Elle’den şık süet bir bot aldım önü baya sivri.Cok nadir giyebiliyorum birkaç saatliğine:/

Back
X