tarafsız olmak haklıya yapılmış haksızlıktır....mı acaba?

onuseviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
1.436
10
konuyu açtım bari ilk ben yaziim dedim.hep kafamdadır.tanıdığınız ve sevdiğiniz iki kişi arsında kalsanız...zor bi durum.başıma çok geldi aslında.iki tarafıda kırmak istemiosun.sanki bi tarafı daha çok kolluyomuş gibi olucan bişi sölersen....:sm_confused:

Evet tarafsız olmak haklı olana yapılmış büyük bir haksızlıktır bana göre..sengözlerimebaksanab
Tabii konu hakkında yeteri kadar bilgin varsa taraf tutabilmeli insan.
Sadece ufak tefek detaylarla haklıyla haksızı ayıramayız.CADIARZU

Ben doğru bildiğimi daima söylemişimdir ve asla adam kayırmam,ne sözle ne de sessiz kalarak...
Bozulan bozulsun,önemli değil.Doğruyu söylediğim için kızan kimseye söyleyecek lafım olamaz.Dost acı söylermiş, buna yürekten inanırım.Bu sebeple asla politik davranmadığım için sözüne güvenilen bir insanım çok şükür..
Bence adaletli bir insan açıksözlü de olabilmelidir:kahve:

katılıyorum...sessiz kalmak bazen herşeyi kabul etmektir...benneyaptımki

Beni tanıyanlar iyi bilirler.
Annem de olsa söylerim sen hatalısın kusurabakma diye..Bu yüzden içim rahattır, arkadaşlık ilişkilerimde de..Çoğu arkadaşım da bana sorar, ''sana sorayım dedim, ne düşünüyorsun'' diye..

Kızdığım, ''kendine gel'' diye çıkıştığım çok olur yakın arkadaşlarıma..
Zaten gerçek arkadaşıysam, gerçek dostuysam, onun duymak istediğini değil, doğru gördüğümü söylemek zorundayım..

Neyse o...

Bence de taraf tutmamak haklıya yapılan büyük bir haksızlıktır.
Adil olduğunu iddia eden bir insan her konuda adaletli olmalıdır.
Doğru bildiğimi, gördüğümü söylemekten hiç çekinmem.:kahve:

iki ikisi arasindaki konu hakkinda detayli bilgin varsa susmak yalnis hakli olana hakkini vereceksin.

X