tapusuz ev

Babamda bir arsa alirken tapusunu ertesi güne verecekti adam ve emlakciymis megerse arsa sahibinin haberi bile yokmuş arsanin satilacagindan henüz duruyor saniyormus emlakcida daha.emlakci parayi alip kacmis simdi ne babam hak iddia edebiliyor mahkemelik olduğu için arsa , nede mal sahibi satabiliyor ve 7 sene oldu :KK1:

Arkadaşlar mrb eşim ev almak istiyor bir akrabasının (pek samimi degiliz) evi var ev 4 yıldır yapılmış ama tapu yok 2,3 aya çıkar diyorlar, ama ben kararsızım evin tapusu çıkarsa ev en az 30, 40 bin fiyatı artar şimdi daha uygun .fikrinize ihtiyacım var. Böyle ev alıp sorun yaşayan oldumu
Not " bir ara mutaitin tutuklandığını duymuştuk çıkmış her halde sitenin çevresini yapıyorlar.

2 3 ay bekle bırak 30 40 bin artsın değeri

Sana şunu söyleyeyim. Annemlerin oturduğu mahallede de, annemler evlerini alırlarken; 3-4 aya kadar tapu çıkar demişler..
Aradan 23 sene geçti hala tapu gelmedi.. Yok tapularınız elimiz de, yok gelicek gelicek dediler gelmedi.. Zaten ülkenin topraklarının % 40 ının tapusu yok.. İstanbul un yarısının imarı yok.. Ev tapuları yok.. Sakın inanmayın..

Arkadaşlar mrb eşim ev almak istiyor bir akrabasının (pek samimi degiliz) evi var ev 4 yıldır yapılmış ama tapu yok 2,3 aya çıkar diyorlar, ama ben kararsızım evin tapusu çıkarsa ev en az 30, 40 bin fiyatı artar şimdi daha uygun .fikrinize ihtiyacım var. Böyle ev alıp sorun yaşayan oldumu
Not " bir ara mutaitin tutuklandığını duymuştuk çıkmış her halde sitenin çevresini yapıyorlar. ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM. BU YAZDIKLARINIZI HEPSİNİ EŞİME ANLATTIM. VAZ GECTİK PARAMIZI KAPTIRACAK KADAR LÜKSÜMÜZ YOK. ANCA BİRİKTİRİP BİDE O KADAR BORCA GIRECEZ , BIRAKIN KAZIKLANMAYI TAPU CIKMAZSA BİLE HAPI YUTARIZ.

annem dertsiz başına dert arıyon tapusuz ev mi uzak dur derim bizim evde tapusu tam 20 yıl oldu tabu yok sakın yanından geçme

X