Tapu hakkinda

ychsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
18
1
31
Arkadaşlar mrb bi sorum olacak ben evlendiğimde evimin kredisi kayinimin üzerine çıkıyordu ve şuan evimin tapusu kayinimin üzerinde eger boşanma gibi bi durum olursa hiç bir şekilde hak iddia edemem degilmi

Arkadaşlar mrb bi sorum olacak ben evlendiğimde evimin kredisi kayinimin üzerine çıkıyordu ve şuan evimin tapusu kayinimin üzerinde eger boşanma gibi bi durum olursa hiç bir şekilde hak iddia edemem degilmi

Tabiyki de hak iddia edemezsiniz de iş boşanma değil ki sadece. Adama bir şey olsa kendi karısına çocuklarına kalıyor evi. Bir şey olmasa bile canı isterse çat diye satar. Siz niye kendi üstünüze almıyosunuz evi?

Tabiyki de hak iddia edemezsiniz de iş boşanma değil ki sadece. Adama bir şey olsa kendi karısına çocuklarına kalıyor evi. Bir şey olmasa bile canı isterse çat diye satar. Siz niye kendi üstünüze almıyosunuz evi?
Maalesef eşim kabul etmiyor

Şu an boşanmayı mı konuştunuz yoksa ortada bir şey yokken eşiniz ilerde boşanırız belki diye tapuyu almıyor mu?

Tapusu başkasının üzerine ise hiç evim var demeyin çünkü size ait değil ne boşanma anında nede ölüm halinde hak iddia edemezsiniz maalesef.

Evini kendi üstüne almayı neden kabul etmez insan?
Arkadaşımın eş tarafı 7 erkek, tüm her şey büyük abinin üstüne. Gelinlere hiçbir şey kalmasın diye yapıyorlar. Annenin üstüne yapmadıkları için pişman olacaklar bence ilerde. Sonuçta o abinin de yetişkin çocukları var.

allahım sen kadınlarımıza erkeklerimize akıl ihsan eyle yarabbim 🙏

erkeklere merhamet, kadınlara gözü açıklık ver yarabbim 🙏

kadınlarımıza böyle erkekleri boşama cesareti ver yarabbim 🙏

Aranız kötü mü? Boşanma ihtimaliniz olduğu için mi böyleler? Durup dururken neden boşanırlarsa diye düşünüyorlar?

kayniniz kendisine ev almis:)
Nasil hak iddia edeceksiniz?
soru o kadar sacma ki 🤣

en başından bilerek oyle yapmislar.

kayniniz kendisine ev almis:)
Nasil hak iddia edeceksiniz?
soru o kadar sacma ki 🤣

en başından bilerek oyle yapmislar.
Bütün suçları benim eşim o kadar sallamki bana güvenmiyor onlara güveniyor yarın bugün evlense ölse direk karısına Ev kalacak ama ne desem boş beni dinlemiyor

X