Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar mrb bi sorum olacak ben evlendiğimde evimin kredisi kayinimin üzerine çıkıyordu ve şuan evimin tapusu kayinimin üzerinde eger boşanma gibi bi durum olursa hiç bir şekilde hak iddia edemem degilmi
Maalesef eşim kabul etmiyorTabiyki de hak iddia edemezsiniz de iş boşanma değil ki sadece. Adama bir şey olsa kendi karısına çocuklarına kalıyor evi. Bir şey olmasa bile canı isterse çat diye satar. Siz niye kendi üstünüze almıyosunuz evi?
Evini kendi üstüne almayı neden kabul etmez insan?Maalesef eşim kabul etmiyor
Tapusu başkasının üzerine ise hiç evim var demeyin çünkü size ait değil ne boşanma anında nede ölüm halinde hak iddia edemezsiniz maalesef.Arkadaşlar mrb bi sorum olacak ben evlendiğimde evimin kredisi kayinimin üzerine çıkıyordu ve şuan evimin tapusu kayinimin üzerinde eger boşanma gibi bi durum olursa hiç bir şekilde hak iddia edemem degilmi
Evet ailesi bosanirz feln diye tapuyu vermk istemiyorŞu an boşanmayı mı konuştunuz yoksa ortada bir şey yokken eşiniz ilerde boşanırız belki diye tapuyu almıyor mu?
Arkadaşımın eş tarafı 7 erkek, tüm her şey büyük abinin üstüne. Gelinlere hiçbir şey kalmasın diye yapıyorlar. Annenin üstüne yapmadıkları için pişman olacaklar bence ilerde. Sonuçta o abinin de yetişkin çocukları var.Evini kendi üstüne almayı neden kabul etmez insan?
Evet zamanında nasıl kabul ettim hiç bilmiyorum gerçekten sözde üni mezunuyum ama salağımallahım sen kadınlarımıza erkeklerimize akıl ihsan eyle yarabbim
erkeklere merhamet, kadınlara gözü açıklık ver yarabbim
kadınlarımıza böyle erkekleri boşama cesareti ver yarabbim
çocuk var mı, kaç yıllık evlisiniz?Evet zamanında nasıl kabul ettim hiç bilmiyorum gerçekten sözde üni mezunuyum ama salağım
Bi kızım var 4 yıllık evliyimçocuk var mı, kaç yıllık evlisiniz?
Bitene gelinleri boşandığı için korkuyorlar askl mal olan benim nasılsın basindan kabul ettimAranız kötü mü? Boşanma ihtimaliniz olduğu için mi böyleler? Durup dururken neden boşanırlarsa diye düşünüyorlar?
Bütün suçları benim eşim o kadar sallamki bana güvenmiyor onlara güveniyor yarın bugün evlense ölse direk karısına Ev kalacak ama ne desem boş beni dinlemiyorkayniniz kendisine ev almis:)
Nasil hak iddia edeceksiniz?
soru o kadar sacma ki
en başından bilerek oyle yapmislar.
İlk gelinleri boşandığı için korkuyorlarAranız kötü mü? Boşanma ihtimaliniz olduğu için mi böyleler? Durup dururken neden boşanırlarsa diye düşünüyorlar?
sizden mal kaçırıyor işte.Bütün suçları benim eşim o kadar sallamki bana güvenmiyor onlara güveniyor yarın bugün evlense ölse direk karısına Ev kalacak ama ne desem boş beni dinlemiyor